Zongora költöztetése ne okozzon fejfájást!

Egy költözés általában boldogsággal tölti el az embert, de ezt a boldogságot könnyen felülmúlhatja az aggodalom. Aggódunk, hogy vajon időben készen leszünk-e az összecsomagolással, vajon összetörünk-e valamit, rá fog-e érni valamelyik családtagunk, hogy a segítségünkre siessen? A legnagyobb fejtörést mégis a súlyos, és nagy méretekkel rendelkező tárgyaink elszállítása szokta jelenteni.

Van egy jó hírünk!

A költöztetéssel foglalkozók nem igazán szeretik, ha nagyméretű vagy különleges darabokat kell elszállítani. Egyrészről a nagyobb tárgyak házból való kivitele, az autóra való helyezése is bajos, de a legnagyobb félelem mégis az érték megtartásának a biztosítása. Ugyan ki meri bevállalni egy egész vagyont érő Bösendorfer zongora elszállítását?  Hát Mi!

Pianínószállítás biztonságosan!

Csapatunk már 20 éve van a költöztetők piacán, párszor volt szerencsénk igen ritka zongorák elszállításában részt venni. A legfontosabb ilyenkor, hogy a pianínó megőrizze eredeti szépségét, ne tegyünk benne apró kárt sem. Az ilyen megbízásokhoz a teljes létszámunkkal szoktunk felvonulni, így biztosítva a zongora biztonságos kijuttatását az épületből. A raktérbe való bepakolás után kezdünk bele a pianínó „párnázásába”. Ezek a finom hangszerek nagyon nagy figyelmet igényelnek, így mi sem spórolunk a csomagolással. Buborékfóliával körbetekerve, kartonpapírral körberakva biztosítjuk le kötelekkel, hogy egy kanyarban se essen baja.

Keressen bennünket, és Mi biztonságosan elszállítjuk zongoráját!

Ha Önnek is kételyei támadnak a szeretett pianínója biztonságos költöztetésében, ne habozzon felvenni velünk a kapcsolatot. Összeszokott csapat a miénk, akik minden rájuk bízott feladatot maximálisan elvégeznek. Zongoraköltöztetés esetén mindig nagy figyelmet fordítunk a csomagolásra, hogy ugyanabban az állapotban érkezzen meg az új helyére, ahogy Ön utoljára látta. Keressen bennünket az elérhetőségeink egyikén, és Mi a lehető legrövidebb idő alatt elvégezzük a zongora költöztetését.