Zöldséges garázs üzletet lomtalanítottunk!

A napokban megkereste csapatunkat egy új ügyfél, aki az újonnan megszerzett garázsa teljes lomtalanításában kérte a segítségünket. Annyit tudtunk a lomtalanítandó garázsról, hogy Budapest XXI. kerületében található, és hogy előtte zöldségesként üzemelt. Lelkiekben felkészített bennünket ügyfelünk, hogy a garázsban nagyon sok holmi található, szinte be se lehet menni jelenleg a garázs belsejébe, annyi a lom.

Az első ingyenes igényfelmérés napja

Az ügyféllel való telefonos egyeztetés után nem sokkal már el is mentünk a terepszemlére. A tulajdonos cseppet sem túlzott, amikor kijelentette mennyire tele is van a garázs, amit teljesen ki kell üríteni. Megérkezve a helyszínre, a garázs tulajdonosa kinyitotta nekünk az ajtót, hogy megtekinthessük a nagy projektet. Az autó tároló tele volt műanyag rekeszekkel, kartondobozokkal, kötöző anyagokkal, amik szemmel láthatóak voltak, hogy mi bújhat még benne, az a lomtalanítás napján kiderül. Bőven eleget láttunk így is ahhoz, hogy tudjuk, egy tehergépjármű nem lesz elég, és szükségünk lesz legalább 4 főre a kipakoláshoz. Az első igény felmérésünket minden esetben ingyenesen biztosítjuk, ilyenkor beszéljük meg a részleteket, teszünk ajánlatot, és kitűzzük a lomtalanítás időpontját is, mint ahogy most is tettük.

Nem húztuk az időt, hamar belevágtunk

A megbeszélt napon 2 tehergépjárművel és 4 fővel érkeztünk. Mivel minden reggel egy közös reggeli és kávé kombinációjával indítjuk a napot, így a garázshoz érkezve rögtön neki is láttunk a nagy feladatnak. Gyorsaságunk az összeszokott csapatunknak és a jól bevált módszereinknek köszönhető, így a megszokott módon kezdtünk bele a lomtalanításba. Első körben mindent kivettünk, és anyaguk szerint szelektíven válogattuk. A garázs tartalma nem sok mindenből állt, de mennyiségileg igen meglepett bennünket. A régi zöldséges üzletből visszamaradt 340 darab műanyag zöldséges rekesz, 150 kilogrammnyi karton hulladék, és körülbelül ugyanennyi nejlon csomagolóanyag, úgyhogy a számok igencsak meglepték csapatunkat. A szelektív válogatás fontos a hatékony munka végzésünkben, hiszen minden lomot és hulladékot úgy szállítjuk a lerakóhelyre, hogy már szét van válogatva. Az autókban kartondobozból készített falakkal választjuk szét a lomokat, hogy ne keveredjenek össze a szállítás során. A garázs lomtalanításakor előkerült 5 darab elhasznált mérleg, amelyet már az idő is megevett kissé, így fémhulladékként szállítottuk el a helyszínről. Bár nagyon sok hulladék volt a garázsban, plafonig ért a lom, mégis pár órán belül kész tudtunk lenni a művelettel, amit a tulajdonos el sem akart hinni elsőre. A lomtalanítás végén a tulajdonos hatalmas mosollyal az arcán, kezet fogva köszönte meg Nekünk a gyorsaságot, és a precizitást, nagyon elégedett volt a munkánkkal.

Keressen bennünket Ön is, ha lomtalanításra van szüksége!

20 éves tapasztalattal a hátunk mögött elmondhatjuk, hogy a rutinunk és a jó csapatszellem segít bennünket minden egyes megbízásnál. Lomtalanítást lehetőség szerint zaj és pormentesen végezzük, hogy minél tisztább helyiséget vagy ingatlant hagyjunk a tulajdonosnak. Teljes ingatlan kiürítés esetén semmit nem hagyunk ott, és a lomok is a törvény szerinti legális lerakóhelyre kerülnek. Keresse csapatunkat bármelyik elérhetőségünkön, és nyugodtan hagyja ránk a lomtalanítással járó fáradalmait!