Zabolátlan napunk volt egy lovas bolt költöztetésekor

„Bölcs embernek ló való, mert lóvá tesz az ember, és emberré a ló.” Legújabb megbízásunk küszöbén ezzel a mondattal találkoztunk, és már akkor tudtuk, hogy igazi szenvedélyes tulajdonossal lesz dolgunk a lovas felszereléseket értékesítő üzlet költöztetésekor. Nem tévedtünk, hiszen egy fiatal hölgy bízott meg bennünket ezzel a feladattal, aki kitartásának köszönhetően egy jól menő vállalkozást épített fel. Most neki nyújtunk segítséget, hogy egy tágasabb raktárépületbe költöztethesse a már kinőtt lovas boltot.

Az első igényfelmérés

Hatalmas érdeklődéssel érkeztünk meg a helyszínre, amely egy Budapest belvárosától mintegy 20 kilométerre lévő településen volt megtalálható. A költözés immáron egy 3. kerületben található kisebb raktárhelyiségben fog megtörténni, ahol az üzlet tulajdonosa a saját lovát is kényelmesen el tudja helyezni. A jelenlegi üzlete zsúfolásig volt a különböző nyergekkel, kantárokkal, nevelő ostorokkal, futószárakkal, kengyelekkel és még sorolhatnánk, mert tényleg hatalmas mennyiségű felszerelés volt abban a kis üzletben. Már ekkor megbeszéltük a tulajdonos hölggyel, hogy 2 tehergépjárművel fogunk érkezni, rengeteg karton dobozzal és csomagolóanyaggal fogunk hozzájárulni a nem mindennapi eszközök költöztetéséhez. Ebben az esetben a parkolással és a behajtási engedéllyel nem kellett külön foglalkoznunk, de a gyorsabb haladás érdekében az autópálya használat mellett döntöttünk, így az ehhez szükséges matricát meg is vásároltuk még a költözés napja előtt.

Induljon a pakolás, nyeregbe!

Az áttelepülés napján már izgatottan várt bennünket a tulajdonos, így nem vártunk sokáig a pakolás megkezdésével. Első körben a nagyobb terjedelmű holmikat, nyergeket, nyeregalátéteket tettük nagyobb kartonokba, közéjük nejlont téve, megóvva a karcolásoktól is. Ez után a különböző vezetőszárak, futószárak, kantárok és egyéb díjlovas díszes felszerelések következtek, melyeket a pormentes szállítás érdekében külön csomagolva tettünk karton dobozokba. A nehezebb kengyelek, zablák, csatok szintén kartonpapírba lettek összekészítve, így helyeztük a teherautóra. Az ostorok és nevelőpálcák, valamint a kobakok, és lovaglónadrágok szintén egy helyre kerültek, tematikusan, ahogy az új helyen is lesznek, ezzel megkönnyítve a tulajdonos beköltözését az új üzletbe. Utolsó csomagolásra szánt termékek a különböző lovaknak szánt táplálék kiegészítők és egyéb lóápoló szerek és eszközök maradtak, amelyeket elég volt egy nagy dobozba együtt elszállítani. Az új üzlethelyiséghez érkezésünkkor így már csak le kellett pakolni a dobozokat, és a hölgynek is könnyű volt elkezdeni a berendezkedést a tematikus csomagolási módszereinknek köszönhetően.

Nincs lehetetlen küldetés!

Csapatunk minden megbízást teljes erőbedobással végez, mert számunkra az ügyfél elégedettsége a legfontosabb. Ehhez a bizalomépítő szolgáltatásainkkal járulunk hozzá, mint az ingyenes igényfelmérés, és a kölcsönbe adott kartondobozok a költözés idejére. Gépparkunkban több tehergépjárművel állunk rendelkezésre akár költöztetésről, akár lomtalanításról legyen szó, mindenre fel vagyunk készülve. Keressen bennünket Ön is bizalommal, és mi megígérjük, hogy maximális odafigyeléssel végezzük el a ránk bízott feladatot.