Ünnepek előtti hajrá! Ne hagyja az év utolsó napjaira a költözést!

Egyre rohamosabb léptekkel közelednek a karácsonyi ünnepek, és vele együtt lassan elérkezünk a 2019-es év végéhez is. Az év utolsó napján nem csak mi zárjuk az óévet ünnepléssel, hanem bizony szinte minden másban lezáródnak az év folyamán zajló folyamatok. Ilyen eset például, ha albérletváltásról van szó, ugyanis a legtöbb szerződést is ez idő tájt szokták felmondani mindkét részről. Ezekben az időszakokban amúgy is minden rohanósabb, így a költözés pont nem szükséges hogy ebben az időszakban történjen.

Velünk már az ünnepek előtt túl lehet a költözésen

Budapest belvárosában lassan már megkezdődik a karácsonyi sürgölődés, amit nem csak az ünnepi fényekben úszó közterekben, és a számtalan ünnepi dekorációba öltöztetett kirakatban érzékelhetünk, hanem bizony a belvárosi forgalomban, és a szolgáltatóknál tapasztalt hosszú sorokban is észrevehetjük. Ebben az időszakban bizony a költöztető cégeknél is hosszú lehet a várólista, ha nem kapunk időben a fejünkhöz. Velünk már az ünnepek előtt is végezhet a költözés nehezén, hogy a szentestét már az új lakásában vagy házában várhassa családtagjait az ünnepi lakomára.  

Több időt vesz ilyenkor igénybe a szállítás

A decemberi hónapban a belvárosi forgalom majdnem a tízszeresére nő, ami hatalmas autótorlódásokat okoz még a legkisebb utcákban is. Aki nem ismeri Budapest belvárosát, annak amúgy is sokkal bonyolultabbnak tűnik a helyi autózás, de ekkor még nehezebben kezelhető a forgalom menete. Mi már több mint 20 éve járjuk fővárosunk utcáit, ismerjük a legrövidebb útszakaszokat, a kerülő utakat, de még a legalkalmasabb időpontot is meg tudjuk találni, hogy a költözése a lehető legrövidebb időn belül megtörténjen.

Ne halassza a költözést, essen túl még idén rajta!

Ha Ön sem a legnagyobb forgatagban szeretne a költözéssel bajlódni, keressen bennünket! Mi rövid időn belül, a telefonos megbeszélt követő akár 2 órán belül a helyszínen tudunk lenni, hogy előzetes igényfelmérést végezzük. A költözéshez ingyenes biztosítsuk a költöztető dobozokat, és zsugorfóliázással is hozzá tudunk járulni értékesebb tárgyainak biztonságos szállításához. Hívjon a +36 20 393 6008 telefonszámon, és kezdjen el még ma csomagolni!