Teljes lakáskiürítés napokon belül!

Boldog pillanatok sorozata, amikor egy család megveszi álmai otthonát. Összecsomagolva várják a kulcsátadás pillanatát, amikor először lépik át otthonuk küszöbét. De mi lehet annál illúziórombolóbb, mint mikor belépsz álmaid házába és a régi tulajdonos összes bútora és lomja ott figyel rád. Mit lehet ilyenkor kezdeni? Napokig eltartana, ha önmagunk állnánk neki ennek a hatalmas feladatnak, és igen drága dolog a konténer bérlése, hiszen az udvaron mégsem tárolhatjuk a kidobott hulladékokat.

Mindent elviszünk, amire nincs szüksége!

Bizony sok gondolat kering ilyenkor a szemünk előtt, hogy hogyan lehet a leggyorsabban, és mégis a legtakarékosabban megoldani a teljes lakáskiürítést. Nagyon jó megoldás lehet, ha bennünket bíz meg a feladattal.

Több mint két évtizede a piacon vagyunk, és már igen sok mindent tapasztaltunk mind a lomtalanítás, mind a költöztetés terén. Hatékonyan és gyorsan végezzük el ingatlanának teljes kiürítését. Nem válogatjuk ki az értékeket, amire ön rámutat, azt szempillantás alatt eltávolítjuk a lakásból, házból, garázsból vagy kertből. Sok esetet hallhattunk olyanokról, akik lomtalanítás címe alatt az értékesnek vélt lomokat elvitték, majd a többit sorsára hagyták az udvarban, de rosszabb esetben egy elhagyatottabb erdős helyen letették a teherautóról. Ez nem csak jogsértő, hiszen az illegális hulladéklerakást nagyon komolyan bünteti a törvény, de a környezetünkre is nagyon szennyező hatással bír. Ha Önnek vagy ismerőseinek lomtalanítási szuperhősökre van szüksége, akkor velünk biztonságban érezhetik magukat. Az ország szinte összes hulladéklerakó telephelyével kapcsolatban állunk, így Önnek bármikor lomtalanításra van szüksége, tudunk segíteni.

Hol lehet szüksége lomtalanításra?

Lomtalanításra sok esetben és szinte végeláthatatlan helyeken lehet szüksége. Lakásvásárláskor az otthagyott bútorok és lomok eltávolítására, a garázsának teljes kiürítésekor, a kertjében lévő alsóépületek pakolásakor, pincelomtalanításkor, de akár raktár kiürítésben, üzlethelyiség költöztetésekor, vagy ingatlan eladáskor is számíthat segítségünkre.

Hívjon bennünket, ha Ön is szeretne megszabadulni feleslegessé vált dolgaitól

Csapatunkkal rövid határidőn belül végzünk ingatlanja teljes lomtalanításával. Hívjon bennünket a 06-20/393-6008 telefonszámon, hogy akár a hívást követő 2 órán belül már személyesen is beszélhetünk a részletekről. Ha Ön sem szeretne jogi procedúrákba keveredni, vagy csalódni az otthagyott lomok miatt, keresse a Magyarország Teher Kft-t!