Problémamentes költöztetés 2020-ban is Budapesten

A tavasz beköszöntével egyre többen kapnak kedvet belevágni a nagy költözködésbe. A jó időnek köszönhetően sokkal gördülékenyebben véghez tudjuk vinni a nagy áttelepülést, ugyanis a rossz időjárás és ennek köszönhetően a rossz hangulat már nem befolyásolja terveinket. 2020-ban a kedvező ingatlanvásárlási lehetőségek miatt azonban egyre többet kell várnunk a terveink megvalósulására, ha nem gondoskodtunk időben az ehhez szükséges feltételekről.

Mi, a Magyarország Teher Kft-nél rövid határidővel dolgozunk!

Ha már a költözés minden nap beárnyékolja a gondolataid, és nem tudod, hogyan fogod egymagad lebonyolítani az egész áttelepülést, kérd segítségünket. Az első telefonos megkeresést követően, akár már 2 órán belül személyesen is átbeszélhetjük a költözés teljes menetét, és elvégezzük a személyre szabott költözési tervezetet. Természetesen egy költözés bizalmas dolog, hiszen a költöztető céget beengeded a saját személyes zónádba, tulajdonképpen kiteríti elé akár az egész életed. Mi, a bizalom kiépítésének céljából a személyes igényfelmérést ingyenes biztosítjuk számodra, nem kérünk kiszállási díjat ahhoz, hogy megbeszéljük a részleteket.

A költözés talán egyik legnehezebb pontja maga a csomagolás, az összekészülés. A költözéshez szükséges kartondobozok megszerzése akár több napot is igénybe vehet, ha nem szeretnénk ezért külön díjat fizetni, vagy megvásárolni azokat erre az egy alkalomra. Mi ingyenesen tudjuk biztosítani a költözés idejére a megfelelő mennyiségű és méretű kartondobozokat, és a költözés kitűzött napja előtt eljuttatni a részedre, hogy minél kevesebb gonddal járjon számodra az összecsomagolás. Szükség esetén akár ebben is kérheted a segítségünket. A kényesebb és törékenyebb használati tárgyaid védelme érdekében pedig zsugorfóliázással is hozzájárulunk ahhoz, hogy minden egyes értéktárgyad épségben, egy karcolás nélkül megérkezzen az új lakóhelyedre.

A mindennapi használati tárgyakon kívül komoly problémát jelenthet, a háztartási gépeid költöztetése, amelyet megelőzi a kiszerelésük, majd az új lakásban a beszerelésük. Szerencséd van, hiszen Mi ebben is a segítségedre lehetünk. Szakembereink segítségével a háztartási berendezéseid mint például a tűzhely, vagy a mosógép szakszerű kiszerelésében is tudunk segíteni, és az új lakásodban az eszközök megérkezését követően be is szereljük azt részedre, hogy minél hamarabb otthonosan érezhesd magad.

Hívjon bennünket még ma, hogy holnap már segíthessünk a költözésben!

Összeszokott és profi csapatunk már több mint két évtizede van a szakmában, így nyugodtan elmondhatjuk magunkról, hogy minden megbízást problémamentesen végzünk. Lehetőség szerint kosz-, por-, és zajmentesen végezzük a ránk bízott feladatot, hogy Önnek tényleg csak az áttelepülés szépségeivel kelljen törődnöd. Időpont egyeztetésért hívjon bennünket telefonon, és akár már ma személyesen is beszélhetünk a részletekről!