Pár tipp, amivel gyorsabban beköltözhetsz új otthonodba

Számtalan jó ötletet és praktikát mutattunk már arról, hogyan lehet a lehető leggyorsabban összepakolni dolgainkat régi lakásunkban. Azonban arról, hogy ezt visszafelé hogyan tudjuk a leghatékonyabban elvégezni kevés jó ötletet olvashatunk az interneten. Összeszedtük a leggyorsabb és leghatékonyabb praktikákat arról, hogyan tudod a lehető leghamarabb berendezni új otthonod.

Költöztető céggel a leggyorsabb

Ha azt szeretnénk, hogy mindenünk egyszerre és a lehető leggyorsabban kerüljön új ingatlanunkba mindenképp érdemes költöztető cég segítségét kérnünk. Mi több méretű tehergépjárművel rendelkezünk, így a költöztetni kívánt holmik mennyiségétől függően gyorsan tudjuk megoldani az összes tárgy elszállítását. Az autóról pedig szinte pillanatok alatt mindent be is viszünk az ingatlanba, akár a bútorok összeszerelésében is tudunk segíteni, illetve a háztartási gépek beszereléséhez is hozzá tudunk járulni. Van ennél gyorsabb megoldás?

Kezdjük a pakolást az élelmiszerekkel

Üres hassal még a nap sem kel fel, így a lakásunkban uralkodó káosz közepette is gondoskodnunk kell az étkezésekről. A költözés idejére készüljünk fel elegendő mennyiségű tartós élelmiszerrel, hogy legalább szendvicsekkel túléljük azt a pár napot, amíg a konyhánk készen áll a főzésre. A kipakolásnál, ha hűtött termékünk van mindenképp ezek elhelyezéséről szükséges először gondoskodnunk, hogy ételeink ne romoljanak meg. Ha azonnal szükségünk van a hűtőszekrényre, akkor ha állítva szállítjuk, akár már a megérkezést követő pár órán belül használhatjuk is a hűtőt.

Takarítás, takarítás, takarítás

A legcélszerűbb, ha már a cuccaink megérkezése előtt elvégezzük a nagytakarítást. Sokkal egyszerűbb és gyorsabb lesz a beköltözés, ha már nem kell azzal a foglalkoznunk, hogy a szekrények helyén például össze porszívózzunk, vagy a függönyök felhelyezése előtt még ablakot kell pucolni. Rengeteg időt megspórolhatunk ezzel a megoldással.

Felcímkézett dobozok előnye

Ha nagyon ügyesen csomagoltunk össze, akkor minden dobozra ráírjuk mit tartalmaz. Így, amikor a kipakolásra kerül a sor rögtön abba a helyiségbe vihetjük a dobozt, ahol majd a helye lesz az új lakásban is. Rengeteg időt takarítunk meg, ha nem kell minden doboz tartalmát egyesével átnézni, és széthordani a lakásban.

Készítsünk fontossági sorrendet

Talán nem a legcélszerűbb a függönyök válogatásával kezdenünk, amikor mondjuk még egy pohár sincs a konyhában amiből ihatunk. Készítsünk egy listát arról, hogy mely eszközökre van szükségünk már a beköltözés pillanatától, így sokkal hatékonyabban és kényelmesebben végig mehetünk az összes doboz tartalmán.

Kezdjünk a bútorokkal

Tervezzük meg előre, melyik bútort hova szeretnénk tenni az új lakásban. Ha már megvan minden szekrénynek a helye, akkor sokkal gyorsabban fog menni a dobozok tartalmának kiürítése, mert lesz hova elrakjuk a holminkat.

Forduljon hozzánk bizalommal, ha épp költözésre készül!

Több mint két évtizedes tapasztalattal vállaljuk családi házak, lakások, egyéb ingatlanok költöztetését, rövid határidővel. Gyorsan és hatékonyan segítjük költözése minden pillanatát, a költöztető dobozoktól kezdve a kipakolásig. Ha Ön is egy megbízható és hatékony költöztető céget keres, akkor hívjon bennünket a +36 20 393 6008 telefonszámon, és akár már 2 órán belül meg is beszélhetjük személyesen a részleteket.