Papír írószer bolt költöztetésben segítettünk

Augusztus elején már elkezdődik az iskolai tanulmányokra való felkészülés, a nebulók elkezdik összeszedni a tanévre szükséges felszereléseket. Ennek a nagy igénynek a kiszolgálása érdekében legújabb ügyfelünk üzletfejlesztés céljából egy nagyobb üzlethelyiségbe költözik. A már kinőtt 21. kerületi kis boltjából egy nagyobb, 13. kerületi ingatlanba telepíti át üzletét, és ebben csapatunk is a segítségére sietett.

Bizalomépítő szolgáltatásunk, az ingyenes igény felmérés

A legelső személyes találkozás alkalmával megtörténik a terepszemle, amelyet minden ügyfelünknek ingyenesen biztosítunk. Telefonon előre egyeztetett időpontban meg is jelentünk a papír írószer üzletben is, hogy megbeszéljük a költözés teljes menetét. Az üzlethelyiségben a tulajdonossal végignéztük a bolt árukészletét, hogy mennyi kartonpapír dobozzal készüljünk az áttelepülés idejére, mennyi egyéb csomagolóanyag legyen nálunk, illetve mekkora raktérrel rendelkező tehergépjárművel induljunk útnak. Behajtási engedélyre is szükségünk volt az új helyszínhez érkezéshez, illetve a parkolási lehetőséget is előre le kellett foglalnunk.

A költözés napja

A papír írószerbolt költöztetését a raktár kiürítésével kezdtük. A raktár logisztikájának a  precizitása miatt, nem kellett az ott található holmik csomagolásával foglalkoznunk, minden kartondobozokban várta már hogy szállítsuk. Az üzletrészben már más a helyzet. A spirálfüzeteket fajtája szerint kartondobozokba válogattuk, a nyomtató és rajzlap kötegeket szintén egy helyre tettük a csomagoláskor. A különböző színes tollakat, ceruzákat, és íróeszközöket befőttes gumi segítségével fogtuk össze, hogy ne keveredjenek össze az út során. Megérkezésünkkor már sok minden össze volt készítve, így a legnagyobb feladat a bútorok cipelése volt. Az üzletben 10 polcos szekrény volt, amelyeket egyben kellett a teherautóra tennünk, így a sarkait kartonnal bélelve védtük meg az esetleges sérülésektől, és szállítottuk az új üzlethelyiségbe.  A boltban már csak az eladók pultja várt szállításra, amelyet szintén nem lehetett szétszerelni, így egészben helyeztük a teherautóra.

A 13. kerületben megtalálható új üzletnél a kipakolást természetesen a bútorokkal kezdtük, és a tulajdonos kívánságára rögtön az új helyére tettünk le. Így a tehergépjárműben található többi árukészletet dobozostól a polcokra tettük, oda, ahol majd az üzlet tulajdonosa el szeretné helyezni. A költöztetés utolsó mozdulataként már csak a pult elhelyezése maradt, amelyet szintén elsőre a helyére tettünk, hogy a tulajdonosnak, aki egyedül vezeti az üzletet, már rögtön csak az árukészlet kihelyezésére koncentrálhasson.

Keressen bennünket, ha költözni szeretne

Csapatunk vállalja magánházak, irodák, üzlethelyiségek költöztetését, raktárak, garázsok lomtalanítását. Lehetőség szerint a legrövidebb határidővel, zaj- és koszmentesen végezzük el feladatunkat, az ügyfél elégedettségének maximalizálása érdekében. Első személyes igény felmérésünk minden esetben ingyenes, és a költöztetés idejére kartondobozokkal is támogatjuk ügyfeleinket. Hívjon bennünket bizalommal, és csapatunk a legjobb tudása szerint végzi el a rábízott feladatot!