Páncélszekrény és széf költöztetése

A digitális forradalom aktív időszakában újabb és fejlettebb biztonságtechnikai eszközök, rendszerek jelennek meg nap, mint nap. Legújabb megbízásunk alkalmával egy ilyen innovatív vállalkozás költözésénél lehettünk jelen, akik a legmodernebb otthon- és értékvédelmi eszközök forgalmazásával foglalkozik Budapest belvárosában.

Páncélszekrény költöztetése

Megbízónk Budapest IV. kerületében található székhelyét kívánja áttelepíteni a VI. kerület egyik frekventált részére. A cég irodája egyfajta bemutató-teremként is üzemel, így az itt található mintadarabok költöztetése volt a legnagyobb feladat. Az előzetes igényfelmérés alkalmával megtudtuk, hogy 3 nagyobb páncélszekrény, 10 méretben kapható széf, fegyverszekrény, és több riasztórendszer költöztetése lesz a főbb megbízásunk.

A költözés napjára a teljes létszámunkkal érkeztünk Budapest IV. kerületi irodához, és több csomagolóanyaggal készültünk a biztonságos költözéshez. Legelső feladatunk a páncélszekrények szállítása és áttelepítése volt, amelyeket zsugorfólia segítségével óvtuk az esetleges sérülésektől a költözés során.

Széf és fegyverszekrény költöztetése

Következő feladatként a 10 darab széf költöztetése volt. A széf méretétől függően a zsugorfólia csomagolást választottuk, azokat a széfeket, amelyek falba építhetők pedig külön kartoncsomagolást is kaptak. A fegyverszekrények esetében is a zsugorfólia védelmet láttuk biztonságosnak a költözés folyamán, így ezeket a tehergépjárműre való helyezés előtt alaposan becsomagoltuk. Utolsónak hagytuk a riasztórendszerek elpakolását, amelyeket már az előzetesen ingyenesen biztosított költöztető dobozokba összekészítettek az iroda dolgozói a költözés napjára.

Budapest VI. kerületében lévő új és sokkal tágasabb irodában munkatársainkkal az új helyükre telepítettük a páncélszekrényeket, a széfeket, és a fegyverszekrényeket is, ezzel is megkönnyítve az iroda munkatársainak a beköltözést. Mint minden esetben, most is sikeresen és sérülésmentesen végeztük el költöztetési megbízásunk.

Biztonságos költöztetés Velünk

Kevés költöztető cég vállalkozik páncél-, fegyverszekrény és széf költöztetésére, de nekünk ez nem okoz gondot. Több alkalommal segítettünk ilyen eszközök költözéseknél, így ha Ön is hasonló költöztetési problémával küzd, keressen bennünket. Több mint 20 éves tapasztalattal, profi és összeszokott csapattal segítünk levenni az áttelepülés terhét az Ön válláról. Hívjon bennünket bizalommal a megadott telefonszámunkon, és akár már a megkeresést követő 2 órán belül személyesen is megbeszélhetjük a költözés teljes menetét.