Nyaraló lomtalanításban a mesés Velencei tó partján

Itt a nyár, a strandszezon, és a nyaralások, hosszú pihenések ideje. Ilyenkor mindannyian vágyunk a víz közelségére a hűvös fák alatt, hogy kipihenhessük az egész éves fáradalmakat. Legújabb ügyfelünk is így volt ezzel, és vásárolt egy kis weekend házat a Velencei tó partján, amelynek teljes kiürítésére minket kért fel.

Az első találkozás és igényfelmérés

Mint minden esetben az első terepfelmérést ingyen végezzük, ezzel is építve az ügyfeleink felé a bizalmat. Ilyenkor személyesen elmegyünk, és végignézzük az egész házat, területet, alsó épületeket. A nyaraló teljes egészét ki kell üríteni, így vár ránk egy 50m2-es ingatlan, egy 15m2 szerszámtároló, és egy mélygarázs. A terepszemle alkalmával kiszámítjuk, hogy mennyi csomagolóanyagra és tehergépjárműre lesz szükségünk, mivel tehergépkocsi parkunk több járművel is rendelkezik, a minőségi munkavégzés érdekében. Elvégezzük a számításokat, megbeszéljük a lomtalanítás teljes menetét, illetve ilyenkor le is fixáljuk a lomok elszállítására alkalmas időpontot is.

A teljes lomtalanítás a jó szelektálással kezdődik

Nagyon sok esetben kapunk olyan megbízást, ahol a tulajdonos maga nem szeretne jelen lenni, így az ingatlanban található lomok teljesen a Mi felelősségünkre vannak bízva. Legelső körben szelektáljuk a dolgokat, próbáljuk környezetbarát módon szétválogatni az ott található tárgyakat. Fontosnak tartjuk, hogy minden lom a megfelelő helyre kerüljön, így a veszélyes hulladékokat, az újrahasznosítható lomokat, mint például a fa, vagy papírhulladékokat teljesen elkülönítve szállítjuk.

Semmit nem dobunk el ott,ahol eszünkbe jut!

Egy korábbi cikkünkben meséltünk arról, hogy hogyan járt pórul az egyik kedves ügyfelünk, akihez a kiérkező lomtalanítós csapat az elszállított hulladékot egy eldugott erdő részben ledobta, nem szállította hulladéklerakó helyre, amiért az ügyfelünk csúnya büntetést kapott. A Mi esetünkben ez a veszély nem áll fent, mivel az ország összes hulladéklerakójával kapcsolatban állunk, így bárhol is legyen a megbízás, mindig tudjuk hova kell szállítanunk.

Hívjon bennünket, ha megbízható csapatra van szüksége!

Ha Ön is gyors, precíz, megbízható csapatot keres, akik segítenek a teljes nyaraló lomtalanításban, ránk számíthat! Ingyenes igényfelmérésünkkel a helyszínen, és a csomagolóanyagok kölcsönbe adásával igyekszünk megoldani az ön lom problémáját. 20 éves tapasztalattal a hátunk mögött elmondhatjuk, hogy nincs már új a nap alatt, és minden feladatot a legnagyobb odafigyeléssel és rutinnal végzünk, a lehető legrövidebb idő alatt!