Nem mindennapi költöztetések, amikben részt vettünk!

Mi a Magyarország Teher Kft-nél szeretjük a kihívásokat, és az elmúlt 20 évben volt is lehetőségünk bizonyítani megbízhatóságunkat. Nem csak pontosak és precízek vagyunk, hanem biztonságban is a legelsők között tudhatjuk vállalkozásunkat. Nem mindennapi megbízásainkból szedtünk össze párat, hiszen Mi minden költözésben tudunk segíteni!

Pianínó költöztetése

A legtöbb költöztetéssel foglalkozó vállalkozó hátán még a szőr is feláll ha megtudja, zongora költöztetésben kérik a segítségüket. Nem csak a nagy súly okoz gondot, hanem a biztonságos szállítás is, hiszen ezek a zongorák több százezer forintba is kerülhetnek. A napokban össze számoltuk munkatársaimmal, hogy az elmúlt 20 évben 110 zongora költöztetésben vettünk részt, és ami a legjobb, hogy mindegyik zongora épségben került az új helyére.

Antik tárgyak és régiségek költöztetése

Ki ne ájulna el, amikor a több százezer forintot érő Herendi porcelánjából apró mozaik darabkák lesznek? Vagy az értékes és páratlan festménye itt-ott kicsit megkopik a szállítás alatt?

Olykor előfordul, hogy igen jelentős értéket képviselő tárgyakat kell költöztetni. A legfontosabb az ilyen megbízásoknál a diszkréció és a biztonság. Mi mindent megteszünk annak érdekében, hogy a ránk bízott értékes holmik egyetlen karc és sérülés nélkül kerüljenek az új helyükre. Ebben segítségünkre van a már jól bevált csomagolási módszerünk, ahol több rétegben, zsugorfólia segítségével, és a költözés idejére ingyenesen biztosított kartondobozokkal oldjuk meg antik tárgyainak és régiségeinek épségét.

Fegyverszekrény költöztetése

Bár első ránézésre könnyű feladatnak tűnhet, mégsem olyan pofonegyszerű, hiszen egy ilyen fegyverszekrény alaphangon 100 kg súllyal is rendelkezhet. A legtöbb esetben ezeknek a szekrényeknek az elszállításához a nyers erőre van szükség, hiszen ha a tartalmát nem pakolják ki, még ennél is nehezebb feladattal van dolgunk, csak mellé még a megfelelő rögzítésre is szükség van. Szerencsére számunkra már ez sem okozna gondot, hiszen számos esetben segítettünk már a vadászat szerelmeseinek a fegyverszekrényeik költöztetésében.

Költözne? Lomtalanításra van szüksége? Válasszon minket!

Csapatunk több mint 2 évtizede foglalkozik költöztetéssel és lomtalanítással, így igen nagy tapasztalattal rendelkezünk. Ha Ön is szeretné biztonságban tudni értékeit egy megbízható költöztető csapatnál ne habozzon megkeresni bennünket. Minden ügyfelünknek ingyenes biztosítjuk a kartondobozokat a költözéshez, és személyesen megyünk el felmérni a terepet, természetesen ezt is ingyen.