Mikor van szükségünk lomtalanításra?

Lom elszállítására számos esetben lehet szükségünk, és a legtöbb esetben nem tudjuk mellőzni a szakértő kezeket sem. A lomtalanítás nem csak annyiból áll, hogy amire nincs szükségünk azt kitesszük és majd elviszik, hanem vannak fontos szabályok, amiket be is kell tartanunk. Az éves lomtalanítási napok bár sokat segítenek a háztartási hulladékok csökkentésében, mégsem kielégítőek, hiszen csak azokat szállítják el, ami elő van írva, és azt is csak akkor, ha szabályosan van elhelyezve. Most azokat az eseteket vesszük górcső alá, amikor az éves lomtalanítás napon túl szükségünk lehet segítségre.

Költözés lomtalanítással

A költözés szinte együtt jár a lomtalanítással, hiszen az új ingatlanba már nem szeretnénk magunkkal vinni azt, amire nincs szükségünk. A legjobb, ha költözés közben már szelektálunk, és egy külön kupacban gyűjtjük azokat a holmikat, amiket szeretnénk elvitetni. Ilyenkor megszabadulhatunk régi bútoroktól, padló szőnyegektől, törött műanyag dolgoktól, régi ruhaneműtől, papírhulladéktól, és az elromlott elektronikai eszközöktől. A központi lomtalanítás alkalmával sajnos ezek nagy részét nem rakhatjuk ki, így érdemes bennünket megkeresni, akik segítenek eltüntetni a nem kívánt lomokat.

Új lakás, garázs, pince vásárlásakor

Nem titok, hogy az új ingatlan megvásárlásával sajnos egy kis plusz munka is közbejöhet. A régi tulajdonosoknak amire már nincs szükségük, általában ottfelejtik az új tulajdonosnak, így ezeknek a holmiknak és lomoknak az eltakarítása az új lakókra vár. Természetesen Mi a Magyarország Teher Kft-nél szeretjük levenni ezeket a terheket az emberek válláról, így bennünket nyugodtan kereshet ilyen feladatokkal. Teljes lakáskiürítést végzünk, rövid határidővel kosz, és pormentesen!

Hagyaték, és öröklés esetében

Amikor úgy kerül tulajdonunkba új ingatlan, hogy örököltük akkor sokkal nehezebben kezdünk bele a kipakolásba. Szívbemarkoló látvány elhunyt szerettünk holmijait túrni, és megválni azoktól amiket már nem lehet használni. Csapatunk kegyeletsértés nélkül segít ezekben a nehéz időkben is, így teljes hagyaték elszállításkor is számíthat segítségünkre!

Nagytakarítás alkalmával

Nem tudunk olyan háziasszonyról, aki évente legalább egyszer ne végezne totális nagytakarítást otthonában és annak közvetlen környezetében. Ilyenkor az összes kis zegzugot kifordítva válunk meg a felesleges lomoktól, amik néha igen nagy mennyiséget öltenek. Jó magyar szokás a „majd jó lesz még valamire”, de a legtöbb esetben ezek a lomok csak évekig porosodnak lakásunk egyik eldugott szegletében. Mi segítünk a háztartásban összegyűlt lomok és hulladékok elszállításában, hogy Ön élvezhesse a teljes tisztaságot lakásában, kertjében, és melléképületekben.

Forduljon hozzánk bátran!

Csapatunk több éves tapasztalattal a háta mögött áll rendelkezésre minden megbízás esetén. Vállaljuk lakások, irodák, pincehelyiségek, garázsok teljes körű kipakolását, lomtalanítását, hogy Önnek minél kevesebb időt kelljen fordítania a ház körüli lomok eltakarítására. Hívjon bennünket még ma, hogy akár holnap már el is kezdhessük megtisztítani környezetét!