Miért ne várj az évi 1 ingyenes lomtalanításra?

Minden évben van egy nap, amit ki sűrűbben, ki ritkábban, de emleget. Majd a lomtalanításnál kirakom, addig jó lesz itt az előszobában, tárolóban, erkélyen, valljuk be: útban… Majd akkor kiválogatom, rendszerezem, kicibálom, lecserélem. Mindenkiben van egy kis Pató Pál úr, ha lomtalanításról van szó, hisz nem kevés idővel, kosszal, stresszel és energiával jár, és mint tudjuk, az idő pénz, sőt, az egyik legnagyobb érték manapság, így az évi egy ingyenes lomtalanítás, valójában nem is annyira ingyenes.

De akkor mi a megoldás?

A jó hírünk, hogy lehet másképp is. Idegeskedés, veszekedés, izzadás, cipekedés nélkül is kivitelezhető a lomtalanítás. Nálunk szakképzett rakodók végzik a pakolást és a lomok szervezett elszállítását is. Még a dobozokkal sem kell törődnöd, ugyanis ingyenesen biztosítjuk azokat is, csomagolunk is. És amiatt sem kell aggódnod, hogy a közeli erdőben találod a legközelebbi sétádnál a lomjaidat, ugyanis környezetbarát módon szállítjuk el, és erről tanúsítványt is adunk.

A feleslegessé vált dolgok csak a helyet foglalják, ráadásul esztétikailag is csúfítják a környezetet. Sőt, vannak olyan elemek, melyek egyenesen veszélyforrást is jelenthetnek otthonodban. Egy leszakadt szekrény, egy eltört lámpa, de egy rossz, régi hűtőt se túl jó ötlet kitenni az erkélyre, hogy majd ott megvárja az éves lomtalanítást. Az éghető anyagok tűzveszélyes szituációkat idézhetnek elő, különösen a nyári időszakban.

Velünk bármelyik nap lomtalaníthatsz, okosan, időt, energiát, stresszt és ezzel pénzt spórolva szabadulhatsz meg feleslegessé vált holmijaidtól, legyen szó kisebb vagy nagyobb dolgokról, elektronikus termékekről, veszélyes hulladékról, mi környezetbarát módon szállítjuk el azokat. Ha valamit évek óta csak kerülgetsz, például egy réges-rég kinőtt járókát, kiságyat, amit nincs szíved kidobni, mert teljesen jó állapotú, arra is van egy jó megoldásunk! Értékeidet ugyanis rászoruló családokhoz szállítjuk, így win-win helyzet alakul ki. Neked lesz helyed, a lomod pedig hasznosul.

Ha meghoztuk a kedved, elérhetőségeink bármelyikén elérsz minket a hét minden napján.