Médiaügynökség irodaköltöztetése Budapest III. kerületében

Amikor egy vállalkozás már úgy kiteljesedik, hogy nagyobb irodába szükséges költözniük mindig szem előtt kell tartaniuk, hogy kire is bízzák az iroda költöztetését. Egy ilyen megbízás alkalmával a legfontosabb a bizalmas információk, adatok és iratok csomagolása majd szállítása, amit nem hagyhat bárkire. Szerencsésnek mondhatjuk magunknak, hiszen Mi valóban bizalmasan kezeljük ügyfeleink költöztetni kívánt dolgait, így sok irodaköltöztetésben vehettünk már részt.

Megbízható költöztető csapat

A megkeresést követő személyes konzultáció alkalmával a költözés pontos időpontját, és a költöztetéshez szükséges kartondoboz és csomagolóanyag mennyiségét is megbeszéltük az iroda tulajdonosával. A költözés ugyanazon kerületen belül történt, csupán csak pár utcával kellett áttelepítenünk a vállalkozást, egy nagyobb irodaházba.

A költöztetés napjára többen érkeztünk, hiszen az irodabútorok mellett rengeteg irattároló dobozt, és számítógépeket is költöztettünk. Az irodában található asztalokat, polcokat, és tároló szekrényeket lapra szereltük, és elhelyeztük szállításra készen a tehergépjárműre. Ezek után a monitorokat zsugorfóliával becsomagoltuk, és külön dobozokban kaptak helyet a biztonságos szállítás érdekében. Az egerek, és a klaviatúrák, valamint a grafikákhoz használatos e-táblák is külön buborékfóliás csomagolást kaptak, így helyeztük őket a költöztetéshez előkészített kartondobozokba. Az irattároló dobozok bár védve voltak az esetleges sérülésektől, a biztonság kedvéért külön karton táblákkal elválasztottuk egymástól, így megóvva a súrlódástól, és a sérülésektől. Utoljára hagytuk a dísztárgyakat, képkereteket, melyeket szintén külön csomagoltunk, illetve az irodában lévő dísznövényeket is óvatosan elpakoltuk a költözéshez.

Az új irodahelyiségben minden bútort az új helyére raktunk, természetesen összeszerelve, hogy ezzel is megkönnyítsük az iroda alkalmazottainak a gyors beköltözést. A bizalmas adatokat tartalmazó dobozokat az új irattároló helyiségben kérésükre, tematikusan az általuk mondott részre pakoltuk. Az értékes számítástechnikai eszközök irodába való helyezése után, az utolsó dísztárgyat is elhelyezve megköszönték munkánkat, és egy jó kávé mellett pihentünk egy pár percet, majd elköszöntünk a boldog iroda tulajdonostól.

Gyors, pontos és precíz költöztetés

Több mint két évtizedes pályafutásunk alatt számtalan iroda és telephely költöztetésen vagyunk túl, így ha Ön is épp irodája áthelyezésén gondolkodik, de nem tudja, kire is bízza, ezt a bizalmas feladatot keressen bennünket. A megkeresést követően akár 2 órán belül már személyesen is beszélhetünk a részletekről, és a költözéshez szükséges csomagolóanyagokat is biztosítjuk, hogy Önnek egyszerűen és problémamentesen rövidíthessük a költözéssel járó feladatainak listáját.