Lomtalanításkor nem válogatunk, mindent elviszünk!

Számtalan rossz tapasztalatot olvashatunk és hallhatunk, ha a lomtalanítás szóba kerül. Rengeteg esetben kiderül, a lomtalanító csapat csak az értékes és használható dolgokat szállítja el, a tényleges lomokat pedig otthagyja, vagy ami rosszabb, illegálisan teszi le valahol. Nálunk ez nem fordulhat elő, Mi valóban mindent elszállítunk, amire Önnek már nincs szüksége. Az alábbiakban összeszedtük, miért érdemes megbízható lomtalanító brigádot megkeresni a lomtalanítási feladatokkal.

Illegális hulladéklerakás

Rögtön a legveszélyesebbel kezdjük, hiszen ez okozhatja a legtöbb problémát Önnek. Mi magunk is osztottunk már meg olyan tapasztalatokat egy előző cikkünkben, ahol a lomtalanítást végző vállalkozó miatt jogi problémákba ütköztek ügyfeleink. Az illegális hulladéklerakás egyik veszélye, hogy személyes és bizalmas információk és adatok kerülhetnek rossz kezekbe, ha nem megbízható csapatot bízunk meg a lomtalanítással. Mindamellett, hogy nagyon károsítjuk vele környezetünket, hiszen a legtöbb lomtalanításba tett holmi nem bomlik le magától.

Mi, az ország szinte összes hulladéklerakó telephelyével kapcsolatban állunk, a kidobásra ítélt lomokat csak és kizárólag a kijelölt lerakóhelyekre szállítjuk!

Nem mindegy, kit bízol meg a lomtalanítással, hiszen kiteszed elé az egész életed!

Egy másik veszélyes szituáció, amikor a lomtalanítás napja után nem sokkal betörés áldozatai leszünk. Számtalan olyan eset történt már országunkban, ahol a lomtalanításra érkező „vállalkozó” kiszemelt magának az ingatlanban egy-egy értékesebb holmit, amiért napokkal később visszament. Természetesen ezt akkor tette, amikor az ingatlan éppen üresen állt.

Ha Önnek valóban fontos személyes dolgainak biztonsága, és nem szeretné, ha lopás áldozata lenne, keressen bennünket! Nálunk a diszkréció és a megbízhatóság mindennél fontosabb!

Lomtalanítás utáni káosz

A leggyakrabban előforduló probléma lomtalanításkor, amikor a lomokat ugyan ténylegesen elviszik, de hatalmas rendetlenséget hagynak maguk után. Nem egyszer olvashattunk olyan panaszokat, ahol a lomtalanítást végző csapat után rengeteg üvegtörmelék maradt, amit egyébként is ők maguk törtek össze. 

Nálunk ez a veszély sem fenyegeti, hiszen csapatunk mindent megtesz azért, hogy munkáját kosz-, por-, és zajmentesen végezze.

Önt is érte már csalódás lomtalanítási munkák közben? Velünk nem fogja!

Több mint 20 éve vagyunk jelen a piacon, és elmondhatjuk magunkról, nem okozunk csalódást. A ránk bízott feladatokat maximálisan elvégezzük, legyen szó költöztetésről vagy lomtalanításról. Keressen bennünket a megadott a telefonszámon, és mi ingyenes igényfelmérést végzünk személyesen az Ön ingatlanában.