Lomtalanításban vettünk részt a 8. kerületben

A 8. kerület valamiért még most is a Budapesten élők mumusa, pedig már jó pár éve nyugodtnak mondható a környék. Egy idős pár kérte a segítségünket, akikhez több másik lomtalanítással foglalkozó vállalkozás nem szeretett volna kimenni a környék miatt. Természetesen Mi mindenkinek megpróbálunk segíteni, aki megkeres bennünket, így meg sem fordult a fejünkben, hogy vissza utasítjuk őket.

Pince lomtalanítás probléma nélkül!

Az idős házaspár úgy döntöttek, helyet cserélnek vidéken élő gyermekeikkel, akiknek a munkája a fővárosba szólítja őket. A költözésben nem volt szükségük segítségre, azonban a pince lomtalanítását már nem tudták egyedül vállalni, a gyermekeik pedig abban az időben nagyon elfoglaltak voltak. A lakáshoz tartozó pincerészből a tulajdonosok semmit nem szerettek volna megtartani, így arra kértek bennünket, hogy teljesen üresre pakoljuk ki, hogy a gyerekek dolgait, amik nem férnek el a lakásban, oda tudják levinni. A pince nem volt hatalmas, egy átlagos garázs méretével volt egyenlő, de holmi annál több volt benne. Rengeteg törött műanyag- és fa bútor, régi könyvek, eltört függönykarnisok, de még elromlott tárcsás mosógép is volt benne. Megbeszéltük a lomtalanítás pontos napját, és elintéztük arra a napra a parkolást is, hogy ezzel se aznap kelljen törődni.

Lomtalanítás törvénysértés mentesen!

Rengetegszer hallottunk már illegális szemétlerakásról, ahol a tulajdonosok tudta nélkül valahol az erdő szélén eldobták a hulladékokat. Nálunk ez teljesen kizárt, hiszen törvénytisztelő állampolgárként nem teszünk olyat, amivel kárt okozunk a környezetünknek. Az országban található szinte összes szemétlerakó teleppel szerződésben állunk, így mindig tudjuk hova kell vinnünk a lomokat. Szelektíven szétválogattunk a hulladékokat, anyaguk és veszélyességi besorolásuk alapján, hiszen az üres festékes vödröket nem dobhatjuk a műanyag hulladékok közé. A törött műanyag lomokat szintén külön válogatva helyeztük a tehergépjárműre, illetve a papírhulladékok mindegyikét egy nagyobb kartondobozba helyeztük, hogy így vigyük el a lerakási helyhez.

Semmit nem hagyunk ott!

Csapatunktól, ha teljes lakáskiürítést kérnek, akkor bizony Mi semmilyen hulladékot nem hagyunk ott. Nem válogatjuk ki az értékeket, és nem hagyunk egy darab lomot sem. Több éves tapasztalattal a hátunk mögött problémamentesen és lehetőség szerint por- és zajmentesen végezzük a lomtalanítást. Keressen bennünket bizalommal, és Mi minden segítséget megadunk, hogy zökkenőmentesen élvezhesse a lomtalan élet okozta örömöket.