Kisegítő eszközök

Ingyenes felmérés! Budapest környékén esetenként nem számolunk km díjat.

A Lomtalanítás Pest megye területén speciális szolgáltatásunkat kínáljuk, amelynek részeként biztosítunk egy ingyenes felmérést. Ennek során szakembereink felmérik az ingatlant és a lomtalanítandó területet, hogy pontosan megértsék az igényeidet és az elvégzendő munkát.

Különösen Budapest és annak környéke esetében, számunkra fontos az ügyfeleink elégedettsége, ezért esetenként nem számolunk km díjat. Ez azt jelenti, hogy a szolgáltatás árában nem kerül felszámításra távolságtól függő díj a Budapest környékén történő lomtalanítás esetén. Ezzel a rugalmassággal szeretnénk megkönnyíteni és elérhetővé tenni számodra a szolgáltatást, anélkül hogy plusz költségek merülnének fel a távolság miatt.

Az ingyenes felmérés során áttekintjük az ingatlanod és a lomtalanítandó terület méretét, mennyiségét és egyéb releváns tényezőket. Ez segít nekünk meghatározni a szükséges erőforrásokat, az elvégzendő munka időtartamát és a költségeket. Az ingyenes felmérésnek köszönhetően pontos és átlátható árajánlatot tudunk neked készíteni, hogy tisztában legyél a várható költségekkel.

Amennyiben lomtalanításra van szükséged Pest megyében, kérlek, vedd fel velünk a kapcsolatot, hogy egyeztethessünk az ingyenes felmérés időpontjáról és részleteiről. Örömmel állunk rendelkezésedre, hogy segítsünk elvégezni a lomtalanítást a legprofibb módon, anélkül hogy távolság alapú díjakat számítanánk fel Budapest környékén.

Költöztetés

Lakás, ház, iroda, raktár, üzlethelyiség költöztetés gyorsan, pontosan, sérülésmentesen.

Lomtalanítás

Hagyaték, pince, padlás lomtalanítása, háztartási cikkek elszállítása egyszerűen és gyorsan.

Túlsúlyos tárgyak szállítása

Zongora, pianínó, páncélszekrény szállítás profi költöztető szakemberekkel.

Bútorszerelés

Házhozszállítás és mosógép, csillár, gáztűzhely, fel-és leszerelése megbízható szakemberekkel.

Magyarország Teher

Ingyenes dobozok

Vállalkozásunk ingyenesen biztosítja az erős dobozokat költöztetés idejére.

Ingyenes felmérés

Telefonhívása után kollégánk a helyszínre megy és teljes körű árajánlatot ad.

Költöztetés és lomtalanítás elérhető árakon:

20 év tapasztalat, gyakorlott rakodók, ingyenes dobozok, ingyenes felmérés, garancia!

Kérjen ajánlatot!

Vegye fel velünk a kapcsolatot telefonon, emailben, vagy az alábbi kapcsolati űrlapon, és kollégáink a lehető leghamarabb, készségesen állnnak rendelkezésükre!

Név *
Email *
Telefon *
Város
Üzenet