Lomtalanítás pakolással Budapest összes kerületében és környékén

A lomtalanítási munkálatok, még ha csak egy garázst lomtalanít, akkor is több napot is elvehet Öntől, amelyre nem minden esetben van ideje, sem kedve. A lomokat mindazok mellett, hogy eltávolítja a helyiségből, vagy ingatlanból, szelektálnia is szükséges, hiszen csak ilyen formában veszik át a szeméttelepeken. A lomok kipakolása, szelektálása, elszállítása több napos program is lehet, de ha Ön ennél gyorsabb megoldásban gondolkodik, tudunk segítséget nyújtani!

Lomtalanítás szelektálással és elszállítással, Velünk!

Mi pontosan tudjuk, hogy végeláthatatlannak tűnő munka a lomtalanítás, hiszen több mint 20 éve foglalkozunk ilyen feladatokkal a költöztetés mellett. Szerencsére pont ez a 20 év az, aminek köszönhetően sokkal rövidebb idő alatt tudjuk megoldani Önnek ezt a hatalmas kihívást.

A lomtalanítás több szakaszból áll, a feladat nem csak annyi, hogy kidobja azt, ami nem kell és a szemetes majd elviszi. Tudnia kell, hogy a hulladéklerakó telepekre csak és kizárólag szelektíven lehet eljuttatni a nem kívánt lomokat. Segítségünkkel ezt gyorsan orvosolhatja, hiszen Mi pontosan tudjuk, hogyan szükséges szelektálni ahhoz, hogy befogadja a hulladéklerakó a kidobandó holmikat. Már a kipakolás közben külön vesszük a lerakhatóság szerint a lomokat, így a szelektálási munkafolyamat idejét minimálisra tudjuk csökkenteni, Önnek ezzel nem kell bajlódnia.

Mindent lom elszállításra kerül, nem válogatjuk ki az értékeket!

Sajnos rengeteg olyan történetet olvashat az interneten, ahol a lomtalanítást végző vállalkozó, egyszerűen csak az értékesnek ítélt dolgokat viszi el. A legtöbb ilyen esetben a szelektálás közben félretett értékeket az első körben elviszik, majd ígérvén hogy a második körben viszi a többit, soha nem tér vissza. Velünk ez soha nem fordulhat elő. Mi nem csak az értékesnek gondolt darabokat szállítjuk el, Mi valóban mindent elviszünk, amire Önnek nincs szüksége, és valóban oda, ahova kell. Nem rakjuk le egy elhagyott területen, nem dobáljuk ki az útba eső konténerekbe, hanem valóban a hulladéklerakó telepre szállítjuk. Könnyű helyzetben vagyunk, hiszen Mi az ország szinte összes hulladéklerakó telephelyével kapcsolatban és szerződésben állunk, így ez a veszély nem fenyegeti Önt.

Lomtalanításra vagy teljes lakás-, ingatlan kiürítésre van szüksége? Keressen bennünket!

Gyors és hatékony lomtalanításra van szüksége, viszonylag rövid határidővel? Velünk ez megvalósítható! Tehergépjármű parkunkban több méretű autóval rendelkezünk, így valóban gyorsan, mindent elszállítva tudjuk véghezvinni lomtalanítási munkálatait. Keressen bennünket bizalommal a megadott telefonszámon, és akár már 2 órán belül egyeztethetünk a részletekről, amely kiszállást ingyenesen biztosítjuk minden ügyfelünknek, mert nálunk a precíz munka elkezdése a bizalom építéssel kezdődik!