Lomtalanítás csomagolással 2020-ban is!

Rend a lelke mindennek! Tartja a mondás, amelynek van bőven igazságalapja. Hajlamos az ember mindent elraktározni akár évekig is, amelyről úgy gondolja, hogy még valamikor jó lesz valamire. Persze az esetek többségében ez nem így van, és egy idő után szükséges nagyobb lomtalanítást végezni.

Lomtalanítás a Magyarország Teher Kft.-vel!

Hosszú évek tapasztalata áll mögöttünk, és mi valóban tudjuk mennyire fáradalmas munka egy nagyszabású lomtalanítás, amely egy embernek akár hetekig is eltarthat. Ha Ön egyszemélyes csapatként tervezi lebonyolítani az évek óta gyűlő lomok elhordását, több hetes programra készüljön. Azt is érdemes tudnia, hogy nem elegendő feldobálni egy konténerbe a hulladékokat, hiszen így nem fogja átvenni egy hulladéklerakó telep sem. Minden kidobandó lomot szelektálva lehet csak leadni. Mi tudunk segítséget nyújtani abban, hogy a lomtalanítást megfelelő törvényi szabályozások közt véghez vihesse, és ne legyen felesleges munkafolyamata.

Segítünk elcsomagolni a dolgait!

A kidobandó hulladékot szelektálva becsomagoljuk, és elszállítjuk Ön helyett, amire pedig szüksége van, szintén segítségül hívhat bennünket azok elcsomagolásához. Mi minden segítséget megadunk ahhoz, hogy a lomtalanítási feladatait a lehető legrövidebb idő alatt, a lehető legpraktikusabban véghezvigyük.

Mindent elszállítunk, amire Önnek nincs szüksége

Igény szerint teljes lakáskiürítést is vállalunk, ebben az esetben valóban mindent elviszünk, amit Ön már nem szeretne használni. Nagyon sok esetben a lomtalanítást végző vállalkozó csak azokat az eszközöket, használati tárgyakat viszi el, amelyeket értékesnek gondol, a tényleges lomokat pedig ott hagyja. Velünk ez nem fordulhat elő, hiszen Mi mindent úgy csinálunk, hogy Önnek megfeleljen. Nem válogatjuk ki az értékeket, nem szelektáljuk azt ami tovább értékesíthető.

Ha bennünket bíz meg a lomtalanítási feladatokkal abban is biztos lehet, hogy ténylegesen oda kerül a szemete, ahová annak kerülnie kell. Sajnos nagyon sok olyanról hallhatott már, amikor a lomtalanítást végző csapat az elszállított lomokat egyszerűen eldobta útközben, vagy lerakta egy elhagyatott helyen. Ez nem csak erkölcsileg kérdőjeles, hanem akár komoly pénzbüntetést is kaphat a szemétkupac tulajdonosa!

Lomtalanításért keressen bennünket!

Több mint két évtizede végzünk lomtalanítási feladatokat, rengeteg családnak segítettünk már hulladékmentes életteret varázsolni. Ha Ön egy valóban megbízható csapatot keres, akik lelkiismeretesen és törvényileg teljesen szabályosan végzik a rájuk bízott feladatot, akkor Önnek a Magyarország Teher lesz a legjobb választása! Hívjon bennünket telefonszámunkon, és akár már a megkeresést követő 2 órán belül személyesen is megbeszélhetjük a lomtalanítás teljes menetét!