Lomtalanítás Budapesten

Minden évben van központilag elrendelt lomtalanítás, de a legtöbb esetben ez kevésnek bizonyul. Vannak olyan kivételes esetek, amikor nincs idő megvárni a lomtalanítási napokat, például egy új ingatlan vásárlása esetében, vagy pont az eladásakor. Budapesten egyébként sem könnyű egy lomtalanítást lebonyolítani, főleg ha az a belvárosban, például az I. kerületben, vagy a III. kerületben szeretnénk.

Milyen nehézségek adódhatnak Budapesten, ha lomtalanítani szeretne?

Budapest igazi turista paradicsom, a régi városrészek, a macskaköves utcák, a fantasztikus régi, impozáns épület együttesekkel vonzzák a külföldieket. Azonban meg is van a hátránya ennek a fantasztikus városnak, és pont a régi városrészek miatt. Rengeteg utcába nem hajthat be nagyobb tehergépjármű, vagy éppen nem parkolhat egyetlen autó sem. Szinte minden kisebb utca egyirányú, így ha nem ismeri a területet, percek alatt eltévedhet.

Ha Önnek a belvárosban volna szüksége lomtalanításra, akkor fel kell készülnie a pakolás közben fellépő akadályokra is. A szép régi gangos épületek ugyan szemet gyönyörködtetőek, de eléggé keskenyek a lépcsősorok, ahol egy nagyobb, de még egy kisebb fajta bútort is igen nehézkes szállítani. És még nem is ejtettünk szót a háztartási gépekről.

Milyen lépések vannak lomtalanításkor?

A legelső lépés, hogy az ingatlanban található lomok szétválogatásra kerüljenek. Ezt többféleképp szükséges, de talán a leggyorsabb, ha első körben 2 csoportra osztódik: amit ki szeretne dobni, és amit nem. Ezek után már egy kicsivel könnyebb a feladat, mert már csak a kidobásra ítélt lomok maradnak. Ezek után ismét válogatással kell folytatni, méghozzá tematikusan kell rendszerezni a lomokat, anyaguk, és veszélyességi besorolásuk alapján. Azt, hogy hova lehet elvinni a lomokat, törvény szabályozza, és a törvény megsértéséért akár 150.000 Ft bírság is járhat!

Van ennél sokkal gyorsabb, egyszerűbb, és olcsóbb megoldás!

Mégpedig az, ha megkeres bennünket! Több mint 20 éves tapasztalattal a hátunk mögött tisztában vagyunk azzal, mit hogyan kell a leggyorsabban és a legjobban megoldani. A lomok elszállítása, az ingatlanból való eltávolítása is a lehető legrövidebb idő alatt megoldható. Az első felmérésünket ingyenes biztosítjuk, és a lomtalanítás idejére kartondobozokkal biztosítjuk a gyorsabb, és praktikusabb lomtalanítást. Az ország szinte összes hulladéklerakó telephelyével kapcsolatban állunk, így esélyt sem adunk a törvények megsértésére, mindent oda szállítunk, ahova kell. Keressen bennünket bármelyik elérhetőségünkön, és Mi készséggel állunk a rendelkezésére!