Lomtalanítás Budapesten I. kerületben

Budapest egyik legfrekventáltabb kerületei közé tartozó I. kerület kedvelt célpontja a lakásvásárlásban gondolkodóknak. Szinte karnyújtásnyira a legjobb iskolák és óvodák, rengeteg üzlet és bolt, de maga a budai-várnegyed is igen csábító az ingatlan vásárlóknak. Legutóbbi megbízásunkat egy boldog idős házaspártól kaptuk, hiszen kertkapcsolatos I. kerületi ingatlanjukat sikerült értékesíteni, melyhez a lomtalanításban a mi segítségünk kérték.

Az első ingyenes igényfelmérés

Az I. kerületben található kertkapcsolatos ingatlant már évek óta nem lakták a tulajdonosok, hiszen az idős pár a gyermekéhez és annak családjához költözött. A lakásra ráfér egy kis esztétikai átalakítás, így a munkálatok megkezdése előtt teljes lakáskiürítést kellett végre hajtanunk. Az ingatlanban számos régi bútordarab, szőnyegek, nem működő háztartási gépek, és már feleslegessé vált ruhaneműk és papírhulladék volt található. Megbeszéltük a teljes lakás kiürítésének napját, és az ehhez szükséges tehergépjárművek méretét.

Teljes lakáskiürítés lomtalanítás keretein belül

A lomtalanítás kitűzött napján pontosan érkeztünk az ingatlanhoz. A lakás tulajdonosai a számukra még értékes és fontos holmikat már elvitték, így a házban található összes ottmaradt tárgyat és eszközt el kellett szállítani. Első lépésként a bútorok kipakolásával kezdtünk, így egy étkező asztalt, a hozzátartozó 6 székkel, 3 nagyobb ruhásszekrényt, 2 polcos-szekrényt, egy előszobafalat, 1 cipős szekrényt, és egy konyhabútor szettet vittünk le a teherautóba.  Ezek után az összesen nyolc hatalmas szőnyeget vittük le, feltekerve és összekötve. A lakásban megmaradt számtalan papírhulladékot egy külön erre a célra hozott nagyobb kartondobozba gyűjtöttük össze, majd az otthagyott ruhaneműket szintén egy nagyobb kartondobozba csomagoltuk.

A lomtalanítást mindig szelektíven végezzük, és mindent elszállítunk, amire már nincs szükség, nem válogatjuk ki a még értéket képviselő tárgyakat. Mint ahogy mindig, ebben az esetben is a lomtalanítás végeztével a legközelebbi hulladéklerakó telepre szállítottuk a teherautóba helyezett lomokat.

Lomtalanításban csak a Magyarország Teher Kft-t keresse!

Teljes lakás kiürítésben, pince-, garázs, nyaraló lomtalanításában is kérheti segítségünket. Több mint két évtizede végzünk költöztetéssel és lomtalanítással kapcsolatos megbízásokat, így tapasztalatainkat szívesen az Ön szolgálatába állítjuk. Ha Ön is egy megbízható vállalkozást keres, amely maximálisan elvégzi a költözéssel vagy a lomtalanítással kapcsolatos feladatokat, keressen bizalommal, és a megkeresést követő 2 órán belül akár már személyesen is átbeszélhetjük a teljes folyamatot.