Lomtalanítás Budapesten A-Z-ig

Lomtalanítani Budapesten sokkal nyűgösebb, mint más kisebb, vagy vidéki városban, településeken.

Bár minden évben van lehetőség lomtalanítani az önkormányzatok segítségével, a
legtöbb esetben ez mégis kevésnek bizonyul, vagy éppenséggel egy költözés, egy hirtelen haláleset, vagy számos más ok miatt lehet szükségünk lomtalanításra.
Budapesten lomtalanítani, különösen a belvárosban nem egyszerű magánakciók keretein belül nekilátnunk a lomok eltakarításának. Budapest szűkös utcái, minimális parkolási lehetőségei, a sok járókelő, és forgalmas útjai miatt, – mondjuk meg őszintén –, több bosszúság érne minket, mintha szakemberek
segítségét kérnénk.

Na de mit is értünk lomtalanítás alatt?

Lom elszállításra számos esetben lehet szükségünk, költözéskor, hagyaték után, új lakás-, ház-, garázs- vagy pince vásárlása esetén, mind az otthagyott lomok, vagy
épp a magunk után hátrahagyott rengeteg holmi miatt. Lehet ez régi bútor, amit már nem szeretnénk magunkkal vinni, vagy épp az előző tulaj által hátrahagyott dolgok, textíliák (pl. régi padlószőnyeg), régi elektronikai és műszaki cikkek, amiket nem tudunk csak úgy egyszerűen kidobni a szemétbe.

Hihetetlen jó érzéssel tölt el bennünket, miután végeztünk a nagytakarítással, vagy éppen végre kiürült a garázs, amiben halmoztuk a kacatokat évek óta.

Lomtalanítani szeretne?

Jó hír, hogy a mi cégünk a Magyarország Teher Kft. a segítségére lehet, hogy a lomtalanítás ne okozzon fejfájást, így a szakértő segítséget már nem is kell tovább keresnie. Nekünk nem jelent gondot, hogy kertváros, vagy éppen egy V. vagy III. kerületi lakásról beszélgetünk, egy zsúfolt tárolóról, vagy egy plafonig rakott pincéről, garázsról, biztosan fogunk tudni segíteni. Budapest egész területén, illetve
Budapest környékén is vállaljuk a teljes körű lim-lomtalanítást. Önnek nem kell cipekedni, pakolni, zsákolni, csak élvezni a látványt, ami a lomtalanítás végére maradt, vagyis a 100%-ig kipakolt helységét, lakását, házát, ami egy ideje már biztosan bántotta a szemét.

A mi kis összeszokott csapatunk lehetőség szerint zajmentesen, por- és koszmentesen, a lehető leggyorsabban elvégzi a rábízott feladatot, és még az elszállítással sem kell törődnie, hiszen mi, ezt is megoldjuk.