Lomtalanítás Budapesten 1-23 kerületig

Lomtalanításra számos esetben szükségünk lehet, és nem biztos, hogy kihúzzuk a lomtalanítási munkálatokkal az éves hulladék szállítás napjáig. Budapest összes kerületében vállaljuk teljes ingatlanok kiürítését, lomtalanítást, hagyaték elszállítását költséghatékonyan és a legrövidebb időn belül.

Lomtalanítási előkészületek

Ha lomtalanításra adjunk fejünk, számolnunk kell egy-két dologgal, mielőtt komolyabban belevágunk. Ha magánszemélyként próbáljuk lebonyolítani a hulladék elszállítását, sok egyéb teendőnk akad a kipakolás megkezdése előtt. Első körben gondolnunk kell arra, hogy az összekészített lomokat hova fogjuk elszállítani. Hulladéklerakó telepekre külön költséggel vihetjük a szemetet, de ezért felárat szükséges fizetnünk, ami nagyobb mennyiség esetén igen megterhelő lehet. Arról nem is beszélve, hogy szelektíven kell elszállítanunk a lomokat, tehát a veszélyes hulladékokat, mint például a festékes vödör nem tehetjük a faanyagok közé, vagy a már nem használt bútorokat nem tehetjük az elektromos eszközök mellé.

A szállítás sem a legegyszerűbb feladat, ha nincs saját tehergépjárművünk, amivel ezt elvégezhetnénk. Egy szemétszállító konténerrel is számolnunk kell, és sok esetben a kapott árért csak magát a konténert kapjuk meg. Nem számoltunk még munkadíjjal, hiszen valahogy ki is kerülnie a konténerbe a hulladéknak, és lehetőleg úgy hogy kárt ne okozzunk az ingatlanban.

Most nézzük Budapest egész területét, hiszen egyes kerületek utcáira külön behajtási engedélyt szükséges szereznünk, hogy a nagyobb gépjármű büntetés nélkül bejusson a kiüríteni szánt ingatlanhoz.  A behajtási engedély mellé nem árt, ha gondoskodunk a parkolásról is, mert ha 3 házzal messzebb találunk parkolót, az nem túl időtakarékos megoldás.

Hogyan tudja csökkenteni a lomtalanítással járó gondokat?

Erre kívánunk egy tökéletes megoldást kínálni itt, a Magyarország Teher Kft-nél. Csapatunkkal vállaljuk teljes ingatlanok kiürítését, lomtalanítást, hagyatékelszállítást gyorsan és egyszerűen. Mi gondoskodunk mindenről, ami a lomtalanítással jár Budapesten, legyen szó a nyüzsgő belvárosról, vagy egy csendesebb kertvárosi övezetről. Mindent elszállítunk, nem válogatjuk ki az értékesnek gondolt holmikat. Az ország szinte összes hulladéklerakó telepével szerződésben állunk, így Önnek nem kell attól tartania, hogy illegális hulladéklerakóvá válik, miközben megbízott egy céget. Keressen bennünket telefonon, és a megkeresést követő 2 órán belül már személyesen is beszélhetünk a részletekről, amelyhez az előzetes állapotfelmérést ingyenesen biztosítjuk.