Lomtalanítás Budapest I. kerület

Budapest összes kerületében végeztünk már lomtalanítást, így minden egyes megbízásnál már előre tudjuk, mire számíthatunk. Budapesten lomtalanítani talán nem a legegyszerűbb azoknak, akik még soha nem végeztek lomtalanítási feladatokat, számos dologgal tisztában kell lenni már az ötlet felmerülésekor is. Legutóbb Budapest I. kerületében kérték lomtalanításban segítségünket, ahol egy eladásra került lakás teljes kiürítésében vettünk részt.

Teljes lakáskiürítés

Ügyfelünk örökölt egy lakást Budapest I. kerületében, egy csendes és nyugodt zsákutcában, melynek lomtalanítására bennünket kért fel. Kérésére az ingatlan teljes kiürítését elvégeztük, melynek részleteit az előzetes igényfelméréskor beszéltük meg. Minden egyes új ügyfelünknek ingyenesen végezzük el az előzetes igényfelmérést, akár a telefonos egyeztetést követő 2 órán belül.

A lomtalanításra 2 nagyobb tehergépjárművel készültünk, ehhez előzetesen a behajtási engedélyeket megszereztük, hiszen ebben a zsákutcában nagyobb gépjármű nem közlekedhet. A lomtalanítási munkára a teljes létszámunkkal érkeztünk, hogy gyorsan és hatékonyan végezzük el a ránk bízott feladatot. Az ingatlan teljes kiürítését tematikusan végeztük, szobáról szobára haladva pakoltunk ki mindent, amire az új tulajdonosnak már nem volt szüksége. Első körben a nagyobb bútorok és berendezési eszközök kerültek kipakolásra. Mindig nagy figyelmet szentelünk arra, hogy a bútorok pakolása közben kárt ne tegyünk a lakásban, ne üssük le a falat, ne karcoljuk össze az ajtókat. Apró figyelmesség, de mégis sokat számít. A következő lépésben a bent maradt holmikat kezdtük el szelektálni. A legtöbb hulladéklerakó telepre csak szelektálva lehet elszállítani a lomokat, így erre is külön figyelmet fordítunk. Különválogatva szállítjuk el a papír, a fém, és a veszélyesnek minősített lomokat is. Az ország szinte összes hulladéklerakó telephelyével kapcsolatban állunk, így biztos lehet abban, hogy a kidobni szánt lomokat valóban elszállítjuk, ahogy törvényileg szabályozva van.

Lomtalanítás zaj-, kosz-, és pormentesen

Minden lomtalanítást igyekszünk lehetőleg zaj-, kosz-, és pormentesen végezni, hogy se a tulajdonos, se pedig a környékben lakók ne érezzék kellemetlenül magukat a lomtalanítás feladatai közben. A telefonos megkeresést követően akár 2 órán belül elvégezzük ingyenesen az előzetes igényfelmérést. Mi valóban mindent elszállítunk lomtalanításkor, amire nincs szüksége, nem válogatjuk ki az értékeket és hagyjuk ott a szemetet. Keressen bennünket a megadott telefonszámon, hogy minél hamarabb levehessük a válláról a lomtalanítással kapcsolatos feladatok terhét.