Lomtalanítás Budapest 3. kerületéből

Budapest egyik legszebb része vitathatatlanul a Budai oldal. A Gellért-hegy, a Citadella, a számos fürdő és rengeteg zöld terület elfeledteti velünk, hogy kicsiny hazánk fővárosában vagyunk. Azonban aki ismeretes a 3. kerületben, az tudja, hogy a belvároshoz képest még nagyobb útvesztők, keskeny, meredek utcák, és gyönyörű kilátással rendelkező domboldali ingatlanok tarkítják, elveszve a fák között.

Meredek megbízást kaptunk!

Legújabb megbízásunk sejtelmesen kezdődött. A telefonos megbeszélés elég rövidre sikerült, majdnem csak egy nevet és egy címet kaptunk, így nem is tudtuk, mire számítsunk. Az első ingyenes igényfelmérésre érkezvén már értettük a kevés információt, és mivel diszkréten kezeljük ügyfeleinket és lakóhelyüket, így részleteiben nem mehetünk bele az ügyfél kilétét illetően. Annyit elárulhatunk, egy ismert személy, hegyoldali hatalmas ingatlanját kell teljesen üresre kipakolnunk, hogy a családjával hamarosan oda is költözhessenek. Szerencsére egyikünk sem tériszonyos, aminek igen nagy hasznát vettük, hiszen az ingatlan nappalija, ahol a legtöbb holmi volt az egész házban, egy szakadék felett „lebegett”, nem volt alátámasztása. Impozáns, de azért félelmetes volt. Megbeszéltük a részleteket, és ki is tűztük a lomtalanítás napját.

Lomtalanítás napja

A megbeszélt napon nem tudott jelen lenni megbízónk, amivel abszolút nem volt gondunk, számos ilyen megbízás van már a hátunk mögött. A kérés annyi volt, hogy az ingatlan 100%-ig üres legyen, semmi nem maradhat, így tematikusan szobáról szobára mindent kivittünk. Mi szeretjük a természetet, és ellene vagyunk a környezetünk pusztításának, így szelektíven válogatjuk szét a lomokat, és csak az arra kijelölt hulladéktárolóba szállítjuk. Lévén szó egy 230m2-es ingatlanról, több tehergépjárművel, és csapatunk teljes létszámával voltunk jelen, hogy minél könnyebben és gyorsabban végezzünk ezzel a megbízással.

A nap végén megérkezett a megbízónk, aki nagyon elégedett volt az aznapi teljesítményünkkel. Ennek hangot adva kaptunk is egy újabb megbízást, miszerint a költözésében is számít ránk. Ezt mi nagy örömmel fogadtuk, és örömmel vállaltuk el az újabb megbízást, amiről a következő napokban be is számolunk.

Hívjon bennünket, ha lomtalanításra van szüksége!

Egy lomtalanítás nagy feladat, és nem kell egyedül megbirkózni vele. Keressen bennünket bizalommal, és mi ingyenesen felmérjük a feladatot, és minden kérdésre választ adunk a lomtalanítási munkálatokkal kapcsolatban. Gépparkunkban több, kisebb – nagyobb tehergépjárművel rendelkezünk, így bármilyen lomtalanítási vagy költöztetési megbízás előtt nyitva állnak kapuink. Hívjon még ma bennünket, hogy holnap már bele is kezdhessünk az Ön otthonának megszépítésébe!