Lomtalanítás árak

Ingyenes helyszíni felmérés alapján adunk lomtalanítás árajánlatot

Hívjon minket a 06 20 393 6008-as telefonszámon, és pár órán belül ingyenesen kiszállunk, és pontos árajánlatot adunk a lomtalanítás elvégzésére.

Népszerű alternatívája a lomtalanításnak a konténer kihelyezés, azonban a konténerrel szemben a lomtalanítás szolgáltatásnak több előnye is van, és ez az árban is megmutatkozik. A legfontosabb különbség, hogy a konténert Önnek kell megpakolni, ami nagyobb tárgyak, bútorok esetén egy személy számára szinte lehetetlen küldetés. Szükség van több erős férfi rakodó segítségére, amit mi biztosítunk a lomtalanítás során. Így a lomtalanítás esetén két, vagy akár több ember is rakodik Ön helyett. Nem futunk ki a köbméterből, mert akár több tehergépjárművet is munkába tudunk állítani a lom mennyiségtől függően. A konténer számára gyakran területfoglalási engedélyre is szükség van, ezt nem kell intéznie ha mi lomtalanítunk. Az árban pedig benne van a hulladék lerakás díja is, amit a hivatalos hulladék-lerakóhelynek kell fizetni. Más szolgáltatókkal ellentétben mi a lomtalanításra kerülő tárgyakat kizárólag hivatalos hulladékkezelőhöz szállítjuk, hacsak nem tudjuk hasznosítani valamilyen formában a lomokat. Például rászorulóknak eljuttatni a még használható tárgyakat, bútorokat.

Mit tartalmaz az ár?

Elszállítunk minden olyan bútort, használati tárgyat, amit nem tud elhelyezni a szemétledobóban, nem rakhat ki az utcára a kukák mellé. Például a bútorlap, játék, ágybetét, ágy, kerékpár, komód, szőnyeg, szánkó, edények, könyvek stb. Még a műszaki és háztartási kacattól is megszabadítjuk. Mindent elviszünk, még a zöld-hulladékot is, kivéve a sittet, az építési törmeléket és a veszélyes hulladékot.

Az ár tartalmazza a pakolást, rakodást, takarítást, szükség esetén csomagolást is költöztető dobozok segítségével, amit ingyenesen bocsátunk az Ön rendelkezésére, ha velünk lomtalanít.
Az előre megbeszélt időre érkezünk, így a lomokat pontos határidővel szállítjuk el. A lomtalanítás után nem marad szemét a háza előtt sem.

Küldjön e-mailt részletes leírással, de legjobb ha telefonon hív bennünket, és így még gyorsabban, akár azonnal tudunk a kérdéseire reagálni, és meg tudunk beszélni egy személyes találkozót is. Az előzetes felmérés, és az árajánlat díja nálunk teljesen ingyenes, és semmilyen kötelezettséggel nem jár! Hívjon bennünket, és biztos vagyok benne, hogy meg tudunk egyezni, és egy korrekt, versenyképes árat fog kapni.

Vállalkozásunk, a Magyarország Teher Kft. több mint 20 év tapasztalattal rendelkezik. Szeretjük, hivatásunknak érezzük a költöztetés és lomtalanítás szakmát, amit szeretnénk, ha több generáción keresztül, megelégedett ügyfelekkel a hátunk mögött végeznénk. Nem véletlen, hogy rendszeresen keresnek meg újra minket visszatérő ügyfelek, mivel maximálisan meg voltak elégedve a szolgáltatásunkkal.
Kérje ingyenes előzetes felmérésünket MOST, hívjon minket, mivel:

• az árajánlat, az igényfelmérés teljesen ingyenes, semmibe nem kerül,
• pontosan és részletesen felmérjük a helyszínt, így minket és Önt sem éri meglepetés
• megnézzük, megszámoljuk az elszállítandó bútorokat, lomokat, hogy megfelelő mennyiségű tehergépjárművel, és rakodóval készüljünk, valamint hogy milyen más feladatok lesznek szükségesek a munka során
• tanácsokat és konkrét segítséget is tudunk adni az előkészületekkel kapcsolatban, pl. ingyenes dobozokat, ha minket választ
• azonnal konkrét, számszerű és teljes árajánlatot fog kapni, nincsenek rejtett költségek
• 20 éves szakmai tapasztalattal, és gyakorlattal rendelkezünk, amely biztosítja, hogy versenyképes, és ár érték arányban is a legjobb árat kapja