Könyvesbolt költöztetés Budapest szívében

Mindig öröm számunkra, amikor egy vállalkozás sikeréhez a csapatunk is hozzáteszi a maga részét. Így történt ez pár napja, amikor egy tankönyveket forgalmazó könyvesbolt kérte a segítségünket egy nagyobb üzlethelyiségbe való beköltözéshez. A könyvesbolt a régi, 19. kerületi kis üzlethelyiségét cserélte le egy jóval nagyobb 5. kerületi épületre, hogy ott bővített kínálattal fogadhassák régi és immáron új vásárlóit is.

Az első találkozás mindig meghatározó

Az első személyes igényfelmérést ingyenesen biztosítjuk ügyfeleinknek, és ennek köszönhetően már egy alap bizalmat tudunk kialakítani a kapcsolat kezdetén. Fontosnak tartjuk kiemelni, hogy egy költöztetés vagy lomtalanítás csak a kölcsönös bizalmon alapulhat, hiszen az ügyfél beenged bennünket a személyes élet terébe, ki tárja elénk a mindennapjait, és mi ezt diszkrécióval, precíz munkavégzéssel köszönjük meg.

Az üzletbe való megérkezésünkkor már nagyon vártak bennünket, így nem is húztuk az időt. Végignéztük az üzletben található bútorokat, a könyvek mennyiségét, a rengeteg reklám posztert, a bekeretezett képeket és egyéb dekorációs elemeket. Közösen megbeszéltük a költözés részleteit, kalkuláltunk az áttelepülés napjára szükséges kartondobozok és csomagolóanyagok mennyiségét illetően, valamint a pontos napot is meghatároztuk az üzlet tulajdonosával. Ismerve Budapest belvárosát, már előre leszerveztük a parkolási lehetőséget, illetve a behajtási engedélyt az adott utcára.

Az átköltözés napja, mint mindig, zökkenőmentesen ment

A könyvesbolt költöztetésének a napján a szokásos csapatépítő reggelink után elindultunk az üzletbe, az autó rakterében az előre megbeszélt csomagolóanyagokkal, és a csapatunk teljes létszámával. A raktárban található, még bontatlan csomagolású könyvkupacokat belehelyeztük a költözés idejére kölcsönbeadott kartonpapír dobozokba, természetesen óvatosan, nehogy megsérüljön akár egy könyv borítója is. Az üzlethelyiségben megtalálható könyvek mintapéldányát először műanyag csomagolóanyaggal körbetekertük, és csak ez után tettük kartondobozokba őket, így dupla védelemmel ellátva az értékes irományokat. Szerencsére az összes könyvespolcot könnyedén lapra szerelhettünk, és megszámozva, a tehergépjárműbe helyeztük, némi kartonpapír támasztékkal, le ne üssük a polcok sarkát. A végére már csak a pénztárnál található íróasztal, és az összesen 40 darab poszter maradt, melyeket finoman összetekerve egy nagyobb kartondobozban szállítottunk az új 5. kerületi üzlethelyiségbe. Az új üzlethez való érkezésünkkor kipakoltunk minden a tehergépjárműből, és segítettünk a szétszerelt bútorokat összerakni, az üzletrendezésbe pedig bele is fogtak a könyvesbolt munkatársai.

Tapasztalatunk mellett költöztető dobozokat is biztosítunk

Az ingyenes igényfelmérés mellett az ügyfeleink igényeihez igazodva költöztető dobozokkal is hozzájárulunk a sikeres áttelepüléshez. Csapatunk több mint 20 éves tapasztalattal a háta mögött tud segítséget nyújtani költöztetésben és lomtalanításban egyaránt. Keressen bennünket bizalommal, és Mi a lehető legrövidebb idő alatt megoldjuk a fejtörést okozó feladatokat is!