Költözünk!

Elrettentően hangzik, pedig nem kell, hogy az legyen. Hajlamosak vagyunk pánikba esni, amikor már közeledik az időpont, és nem is tudjuk, hogy mi az első lépés, mire kell figyelnünk.

A stresszmentes költözés egyik alappillére a tervezés, egy ütemterv felállítása. Mivel nagyon sok dologra kell figyelnünk, ez segíthet abban, hogy ne lássuk annyira kaotikusnak a helyzetet, legyen rendszerünk a költözés alatt.

 

Mire számítsunk?

Budapest és környéki költözés esetén számos dolgot kell szem előtt tartanunk. Az összecsomagolás, dobozolás, szinte csak az egyik legkisebb probléma, amivel szembesülünk, de azért ez sem egyszerű dolog.

Ha szakértő kezek nélkül látunk neki a nagy költözésnek, szinte biztos, hogy negatív élmények és idegeskedés fog társulni, az egyébként szép új élmények mellé. Vegyük először is számításba Budapest belvárosában sűrűn előforduló forgalmi dugókat. Igen kellemetlen tud lenni, ha egy- egy kanyar közt órákat kell vesztegelnünk egy- egy nagyobb dugóban, saját személyautónkkal. Ilyenkor

sem időt, sem pénzt nem spórolunk, sőt, inkább ráfizetésnek hangzik. Elég rizikós pont még, a parkolás. Budapesten, leginkább a belvárosban napközben szinte lehetetlen parkolóhelyet találni, vagy ha lehet találni, az éppen 3 utcával arrébb van, mint a lakásunk, és természetesen fizetnünk is

kell érte, ha nem szeretnénk még plusz kiadásokat egy esetleges büntetési csekkel növelni.

 

Ha ezeket sikerült kiküszöbölnünk, akkor még mindig ott van, hogy a csomagoknak, dobozoknak, zsákoknak le kellene jutni a házból, lakásból az autóba. Fizikailag megterhelő és nagyon időigényes folyamat, mire az összes holmink eljut az autóig, onnan pedig az új lakásig, vagy házig. Egy-egy nagyobb bútor, vagy elektronikai készülék, mint mondjuk egy hűtő cipelése nem igazán az a program, amit szeretünk csinálni, és nem mondhatnánk, hogy a legnagyobb biztonságban vannak a nagyobb használati cikkeink, ha mi kezdjük lecipelni az emeletről.

 

Van segítség!

 

Ha végiggondoltuk az egész költözés menetét, rá kell jönnünk, hogy a legjobb, amit tehetünk a saját pénztárcánk és használati tárgyaink, na meg persze az idegeink érdekében az, hogy szakemberek segítségét kérjük. A mi cégünk vállalja ezeket a kihívásokat, rengeteg segítséget és tanácsot tud nyújtani a kérdéses dolgokban. A költözés első pillanatától, a tervezéstől egészen az utolsó doboz új címre való szállításáig. Ha minket kér fel, szinte a problémák 100% alól mentesülhet. Nekünk nem probléma a parkolás a belvárosban sem, mert felkészültünk, behajtási engedéllyel, de még autópálya matricával is biztos, ami biztos.

 

Túlsúlyos tárgyak szállítását is vállaljuk, legyen az zongora, páncélszekrény, hűtő, mosógép, elszállítjuk, sőt mi több, szakembereink segítségével még a beszerelésében is tudunk segíteni, nem kell külön keresgélnie gázszerelőt, aki beszereli a tűzhelyét az új helyre, vagy éppen a mosógépét.

 

Csapatunk a lehető leggyorsabban, legbiztonságosabban, lehetőség szerint zaj és pormentesen végzik munkájukat, Budapest belterületén, és a környező településeken egyaránt.