Költöztetődoboz bérlése Tőlünk!

Rengeteg minden jár a fejünkben már az első pillanattól kezdve, ahogy a költözés ötlete felmerül. Lesz-e segítségünk a lakás összepakoláskor, mi lesz a rengeteg bútorral, hogyan fogjuk elszállítani a rengeteg holmit, és ami általában a legnehezebb, az a költözéshez szükséges csomagolóanyag és kartondoboz beszerzése szokott lenni.

Hogyan érdemes elkezdeni a kartondoboz gyűjtögetését?

Van egy nehezebb, és van egy könnyebben járható útja a csomagolóanyag beszerzésének. Ha arra alapozunk, hogy összeszedjük magunknak a dobozokat, akkor fel kell készülnünk pár dologra. Először is vegyük azt számításba, hogy ahhoz, hogy elegendő mennyiségű papír tároló álljon a rendelkezésünkre, rá kell szánni kellőképp elegendő időt, ugyanis bár egyszerűnek tűnik, mégsem megy karikacsapásra a dobozok összeszedése.

Ha mindenképp magunknak akarjuk összeszedni a dobozokat, fel kell készülni egy több napos „városjáró túrára” mivel ezeket a leselejtezett dobozokat kisebb nagyobb üzletekből érdemes elkezdeni elkérni. A legtöbb üzletben a felgyülemlett papírdoboz hulladékkal nem bánnak hímestojásként, így nagyon válogatni kell ahhoz, hogy lehetőleg ne selejtes kartont vigyünk haza magunkkal a pakolás megkezdéséhez. Az sem mindegy, hogy milyen mennyiségű kartondobozt sikerül összekéregetni, de ez valószínűleg csak az áttelepülés folyamatában fogjuk látni, hogy mennyi csomagolóanyagra van szükség ahhoz, hogy a teljes lakás kiürüljön.

Számolni kell a dobozok nagyságát illetően is, hogy egy helyiségből a hasonlók lehetőleg egy dobozban elférjenek, mert ugye a kristálypoharakat nem rakhatjuk egybe a szerszámosládával például. A tematikus csomagolás érdekében előre fel kellene tudnunk mérni, hogy mi az a doboz mennyiség, és azoknak a dobozoknak milyen méretekkel kell rendelkezni ahhoz, hogy a költözés a lehető legegyszerűbben lemenjen, és ha megoldható, az egy helyiségből kerülő tárgyak a következő lakásban is ugyanoda menjenek, ezzel is megkönnyítve önmagunk feladatát, ami a költözködés ideje alatt amúgy is egy végtelen listának tűnhet.

Van könnyebb és gyorsabb megoldás a kartondobozok beszerzésére!

A legegyszerűbb, ha felhívsz minket! Nálunk van lehetőséged a csomagoláshoz és a költözéshez elegendő mennyiségű kartondoboz bérlésére, amelyet az első személyes, és természetesen ingyenes igényfelmérés után biztosítunk számodra. Több méretben tudunk ellátni csomagolóanyagokkal, és szükség szerint a különösebb igényeket kielégítő papír tárolókkal is meg tudjuk könnyíteni a helyzeted. Ilyen eshetőség például a gardrób kartondoboz, amibe kényelmesen be akaszthatod a kényesebb ruhaneműket, ezzel is védve a költözés alatt keletkező esetleges károktól, sérülésektől.

Az első személyes felmérés alapján kiszámítjuk, hogy milyen mennyiségű dobozt biztosítsunk Neked a költözés folyamata alatt, amit a mi csapatunk megbízása esetén az áttelepülés teljes időtartama alatt ingyenesen kölcsönadunk, hogy ezzel is levegyük a válladról az egyik legnagyobb fejfájást okozó terhet. Nem kell kapkodni sem, hiszen ha szükséges, ezek a kölcsönkapott kartondoboz a költözés lecsengése után még 1 hónapig nálad maradhat, hogy neked a lehető legkényelmesebben fejeződjön be az utolsó doboz kiürítése is.

Válassz minket!

Segítünk a költözés megtervezésében, a csomagolás nehezebb fázisaiban, a csomagok eljuttatásában a régi lakásból az új házba. Ingyenesen felmérjük a terepet, és ellátunk pár hasznos tanáccsal is. Csapatunk segítőkész, és sok – sok év tapasztalatával áll rendelkezésére minden áttelepülni vágyó családnak, párnak, bárkinek.