Kisegítő eszközök

IKEA, KIKA és egyéb áruházakból rendeléseit házhozszállítjuk és összeszereljük.

A Bútorszerelés szolgáltatásunk keretében örömmel vállaljuk, hogy házhozszállítjuk és összeszereljük az Ön rendeléseit az IKEA, KIKA és egyéb áruházakból.

Amennyiben Ön bútorokat rendel az említett áruházakból, mi gondoskodunk a szállításról és a bútorszerelésről is. Tapasztalt szakembereink gyorsan és precízen összeszerelik a bútorokat a gyártói utasításoknak megfelelően, hogy azok megfelelően működjenek és biztonságosan használhatóak legyenek.

A házhozszállítás és összeszerelés kombinációja lehetővé teszi Ön számára, hogy könnyedén és kényelmesen vásároljon bútorokat az áruházakból, anélkül, hogy aggódnia kellene a szállítás vagy a bútorszerelés miatt. Mi teljes körűen gondoskodunk a folyamatról, hogy Önnek csak az elkészült bútorokkal kelljen foglalkoznia.

Az összeszerelés során figyelmet fordítunk a részletekre, hogy a bútorok stabilak és biztonságosak legyenek. A megfelelő szerszámokat és technikákat alkalmazzuk, hogy az összeszerelt bútorok hosszú élettartammal rendelkezzenek és a legmagasabb minőséget nyújtsák.

Célunk az, hogy megkönnyítsük Önnek a bútorvásárlást és az összeszerelési folyamatot. A házhozszállítás és összeszerelés kombinációja lehetővé teszi, hogy Ön kényelmesen és biztonságosan használhassa a megvásárolt bútorokat, anélkül, hogy aggódnia kellene a bútorszerelési feladatok miatt.

Ha szeretné igénybe venni a Bútorszerelés szolgáltatásunkat, kérjük, jelezze felénk. Szívesen vállaljuk az Ön rendeléseinek házhozszállítását és összeszerelését az IKEA, KIKA és más áruházakból származó bútorok esetén.

Költöztetés

Lakás, ház, iroda, raktár, üzlethelyiség költöztetés gyorsan, pontosan, sérülésmentesen.

Lomtalanítás

Hagyaték, pince, padlás lomtalanítása, háztartási cikkek elszállítása egyszerűen és gyorsan.

Túlsúlyos tárgyak szállítása

Zongora, pianínó, páncélszekrény szállítás profi költöztető szakemberekkel.

Bútorszerelés

Házhozszállítás és mosógép, csillár, gáztűzhely, fel-és leszerelése megbízható szakemberekkel.

Magyarország Teher

Ingyenes dobozok

Vállalkozásunk ingyenesen biztosítja az erős dobozokat költöztetés idejére.

Ingyenes felmérés

Telefonhívása után kollégánk a helyszínre megy és teljes körű árajánlatot ad.

Költöztetés és lomtalanítás elérhető árakon:

20 év tapasztalat, gyakorlott rakodók, ingyenes dobozok, ingyenes felmérés, garancia!

Kérjen ajánlatot!

Vegye fel velünk a kapcsolatot telefonon, emailben, vagy az alábbi kapcsolati űrlapon, és kollégáink a lehető leghamarabb, készségesen állnnak rendelkezésükre!

Név *
Email *
Telefon *
Város
Üzenet