Költöztetés szakemberekkel

Költözéskor a rengeteg feladat közül gyakran ki sem látunk, és még mindig az a legjobb megoldás, ha szakemberekre bízzuk az áttelepülés teljes egészét. Különösen igaz ez a háztartási gépeink költöztetésére. Mi ebben is a segítségére lehetünk.

Háztartási gépek költöztetése

A legsarkalatosabb pont mindig a háztartási gépek áttelepítése. A gáztűzhely kiszerelése, majd az új lakásba való beszerelése szakembert kíván a saját biztonságunk érdekében. Ugyanez elmondható a mosógépre és a mosogatógépre is. Ha saját maga kívánja megoldani, számoljon azzal, hogy akár egy életre elronthatja a gépeket, és ezzel nem hogy nem spórolt, hanem még többletköltsége keletkezik. A hűtőgép szállításának pedig megvannak a maga fortélyai, amelyek szintén a biztonságos áttelepülést segítik. Szerencsére elmondhatjuk, hogy a Mi csapatunk tagjai között vannak szakemberek, akik tudnak segíteni Önnek ilyen problémák megoldásában a költözésekor. Velünk nem csak a háztartási gépei biztonságos szállítása megoldott, hanem a ki- és beszerelésük is.

Bútor költöztetés összeszereléssel

Manapság szinte az összes újonnan megvásárolt bútor lapra szerelhető. Költözés esetén ez szerencsés is lehet, hiszen így helytakarékosabban lebonyolítható a költözés, több minden fér be a tehergépjárműbe. Nem beszélve arról, hogy sokkal könnyebben mozdítható, mondjuk egy lift nélküli társasházban lapokra szerelve, mintsem egyben hagyva. Azonban a fejfájás csak az új lakásban kezdődik, amikor az összes bútort újra össze kell szerelni. Akár napokba is telhet Önnek, ha nem gyakorlott a bútorok összeszerelésében. Van egy jó hírünk, hiszen Mi a bútorok lapra szerelésében, és az új lakásban az összeszerelésben is tudunk segíteni Önnek, hogy ne kelljen időt és energiát pazarolni a költözés folyamán erre. Mi azért dolgozunk, hogy Önnek minél gyorsabban és zökkenőmentesen menjen le az áttelepülés folyamata.

Ha költözés, akkor Magyarország Teher Kft!

Több mint 20 éve azon dolgozunk, hogy ügyfeleinknek a lehető leggyorsabban, és legbiztonságosabban lebonyolítsuk a költözését. Munkánk folyamán arra törekszünk, hogy minél több terhet levegyünk megbízónk válláról, hogy az áttelepülés kellemes részével foglalkozhasson. Keressen bennünket Ön is bizalommal a kényelmes és biztonságos, precíz költöztetésért, és a megkeresést követő 2 órán belül személyesen is megbeszélhetjük a részleteket. A költöztetéshez szükséges kartondobozokkal, és az előzetes ingyenes igényfelmérésünkkel járulunk hozzá ahhoz, hogy Önnek problémától mentesen indulhasson a teljes költözése.