Költöztetés lomtalanítással 2020-ban Budapesten

A költözés gondolatának felmerülésével már rögtön átfuthat pár gondolat a fejében. Hogyan fog mindent elcsomagolni határidőre, hogyan fogja áttelepíteni a rengeteg holmit, mi lesz a háztartási gépekkel? Vajon lesz-e a közelben szakember, aki beszerelési a háztartási gépeit? Mi lesz a számtalan felesleges lommal, amit már nem szeretne az új lakhelyére elszállítani? Megannyi kérdés és idegesség, de Mi tudunk hatékony segítséget nyújtani!

Költöztetéshez dobozokat is biztosítunk!

Amikor elkezd gondolkodni a költözés folyamatán, biztosan az első gondolatai közt lesz az, hogy honnan fog megfelelő mennyiségű és méretű kartondobozokat szerezni, amibe értékeit és használati eszközeit elcsomagolja. A legtöbb esetben ezeket a dobozokat a közeli üzletekből össze lehetett szedni, de manapság ez már egyre kevésbé járható út. Szerencsére Mi tudunk ebben is segíteni! Ha bennünket bíz meg a költözés lebonyolításával, akkor a költözés idejére ingyenesen biztosítjuk a szükséges dobozmennyiséget a megfelelő méretekben és kivitelben. Dobozaink közt többféle méret és funkcionalitás szempontjából is nagy választékot tudunk biztosítani, például vannak külön gardróbdobozaink a kényesebb ruhadarabjainak. A dobozokon kívül pedig különféle csomagolóanyagokkal, ragasztószalagokkal és zsugorfóliázással is segítjük értékeinek biztonságos áttelepítését.

Háztartási gépek biztonságos beszerelésében is segítünk!

A legtöbb fejtörés talán a háztartási gépek beszereléséhez szükséges szakemberek megtalálása jelenti. A gépek kiszerelése, mint például a gáztűzhelyé szakértő kezeket igényel, és az új ingatlanban való beüzemelését sem tudjuk minden esetben magunk végezni. Velünk ez sem lehet probléma! Csapatunkban vannak szakemberek, akik segítenek a háztartási eszközök ki- és beszerelésében, így Önnek erre sem kell gondot fordítania, ha bennünket választ!

Bútorok lapra szerelése sem jelent gondot Velünk!

A bútorait akár a szállítást megelőzően lapra szereljük, amennyiben ez lehetséges, hiszen így helytakarékosabban tudjuk elszállítani új lakásába. Amennyiben ez nem megoldható, abban az esetben is segítünk ezen bútorok cipelésében, így Önnek nem kell fizikailag megterhelnie szervezetét, hogy kedvenc bútorait épségben láthassa az új lakhelyén.

Felesleges holmik lomtalanítását is végezzük egy időben!

Amennyiben a régi lakásában lomtalanításra van szüksége, kérje ebben is segítségünket! A költöztetés közben a kidobni szánt lomokat külön tehergépjárműre, természetesen szelektálva pakoljuk, majd a költözés végeztével ezeket a lomokat a megfelelő szemétlerakó telepekre eljuttatjuk. Ezzel Önnek rengeteg időt és energiát tudunk megspórólni, hogy valóban csak a kellemes részekkel foglalkozhasson.

Hívjon bennünket még ma, és akár már 2 órán belül beszélhetünk is a költözéssel egybekötött lomtalanítás lépéseiről!