Költöztetés Győrből Budapestre

Hírünk vidékre is eljutott!

Mindig öröm számunkra, amikor egy elégedett ügyfelünkkel újra találkozunk, mint ahogy a napokban is történt velünk. Ez a kedves régebbi ügyfelünk segítséget kért tőlünk, hogy Budapest III. kerületében lévő kertes házát elhagyva, beköltözhessen az újonnan vásárolt V. kerület egyik sétáló utcájában található lakásába. Jó hangulatban telt, emlékszünk rá mindannyian, hiszen négyen érkeztünk akkor is, a gyorsabb és természetesen a biztonságosabb költöztetés miatt. Sikeresen pár óra leforgása alatt teljesen kiürítettük az ingatlant, ami így már készen állt az eladásra.

Örömteli új megbízás

Az akkor kiürített lakást megvásárolták, méghozzá a régi tulajdonos gyermeke, aki úgy döntött, családjával közelebb szeretne élni szüleihez, így Győr városából Budapestre települnek, a szülők III. kerületi kertes családi házába. Az elégedett ügyfél minket kért meg a feladatra, hogy családját Győrből elköltöztessük, és mi bár elsősorban Budapesten és környékén vállalunk költöztetést, mégis örömmel elvállaltuk a megbízást.

Hogyan oldottuk meg?

Valóban, nem kevés távolságról van szó, de az ember a bizalmat és a biztonságot inkább megfizeti, mintsem olcsóbb szolgáltatással beérje, ha már egy bevált csapat a kérdés. A telefonos egyeztetés után személyesen (mint minden esetben) mentünk el felmérni az ingatlanban található, költöztetésre szánt dolgokat. Egyeztettünk, hogy mennyi kartondobozra lesz szükségük, mennyi tárolóval, és mekkora autóval érkezzünk. Megvásároltuk az autópálya matricát, foglaltunk parkolóhelyet, és indulás előtt tájékozódtunk az aktuális közlekedési helyzetről is, nehogy megvárakoztassuk új ügyfelünket. A helyszínen megkezdtük az gépjárművek megpakolását, és a ház kiürítése után megkezdtük a visszafele vezető utat, ami ugyanúgy rendben zajlott, mint az egész költözés, zökkenő- és sérülésmentesen.

Miért mellettünk döntöttek?

Kedves ajánló ügyfelünknél sikeresen el tudtunk költöztetni egy pár értékes és törékeny darabot, mindenféle karc és sérülés nélkül. Nagyon elégedett volt a munkánkkal, ami a célunk minden egyes költöztetésnél. Elintéztünk mindent, ami a nagy távolság leküzdéséhez szükséges volt, és a családnak ezekkel az apró, de nagy fejfájást okozható dolgokkal, mint például a parkolás, vagy a pályamatrica már nem kellett törődniük, nyugodtan foglalkozhattak a csomagolással. Tapasztalták, hogy megéri szakértők segítségét kérni, mert így mindenük épségben jut el az új lakcímre.