Költöztetés Gödöllőről a 13. kerületbe

Legújabb megbízásunk egy vidékről való költöztetés volt. A családfő ugyanis egy új munkalehetőség miatt a fővárosba való költözés mellett döntött. A család Gödöllőn található kertes kis családi háza értékesítésre került, melyből egy hasonló paraméterű kis családi kertes házat vásároltan Angyalföldön, a 13. kerületben.

Nagycsaládos költöztetés problémamentesen

A család 3 kisgyermekkel élte mindennapjait a Pest megyei városban, így az első személyes találkozásunkat a késő délutáni órákra tettük, amikor már minden gyermeket hazavittek a szülők az iskolából és az óvodából. Rugalmasak vagyunk, és ha gyermekes családokról van szó, még jobban tudunk alkalmazkodni a család igényeihez, mert tudjuk, kisgyerekekkel nem egyszerű a szülőknek csak úgy felszabadulni. Az első találkozás alkalmával a szokásos módon körbejártuk az ingatlant, és kiszámítottuk, menyi költöztető dobozra és csomagolóanyagra lesz szüksége a családnak. Ezeket a dobozokat pár nappal a költöztetés előtt el is juttattuk a családnak, hogy megkezdhessék a holmik összekészítését. A költöztetés kitűzött napja előtt megvásároltuk a pályamatricát, hiszen sokkal gyorsabb a haladás, ha nem kell a városban a dugóban órákat állnunk a csomagokkal.

Az áttelepülés napja

Nem szokványos az útvonalunk, bár sok vidéki költöztetésben vettünk már részt, Gödöllőn ilyen céllal még nem jártunk az előtt. De ennek is elérkezett a napja, és Mi örömmel vettünk részt a család új életének első napján. Megérkezésünkkor már rengeteg doboz várt bennünket az előszobában, amelyeket már el is kezdtük a teherautóra felpakolni. A család nagyon ügyesen készítette össze a dolgaikat, minden doboz felcímkézve várta az új helyét, hogy az új lakásban rögtön a helyére is kerüljön. Hatalmas meglepődésünkre a gyerekek sem maradtak ki a költözésből, ugyanis a család szereti bevonni a gyermekeiket az életükbe, így nekik is jutott feladat. A saját játékaikat bizony ők maguk készítették össze dobozokba, és vitték ki a teraszra, hogy szállítsuk. A lakásban nem maradtak, már csak a bútorok, és a háztartási berendezések, mint a mosógép, a hűtő, és a gáztűzhely, amiket mi magunk szereltünk ki, és helyeztük a gépjárműre.

A 13. kerületben lévő lakásban már gyorsabban haladtunk, mert a család megfogadta a tematikus pakolásról szóló cikkünket, és így meggyorsítva a beköltözés folyamatát. Minden dobozra rá volt írva, hogy az új ingatlanban melyik helyiségbe kerüljön, így tényleg nagyon könnyen ment a pakolás. A családnak segítettünk beszerelni a háztartási elektromos berendezéseket, és a bútorok összeszerelésére is volt időnk ezek mellett. A nap végén azért kellemesen elfáradtunk, és hazafelé tartva azért egy fagyi még belefért, hogy kifújjuk egy kicsit magunkat.

Nem kell egyedül költözni!

Keressen bennünket, és Mi a lehető legrövidebb időn belül próbálunk segíteni Önnek akár lomtalanításról, akár költöztetésről van szó. 20 éves tapasztalattal a hátunk mögött egy nagyon jól összeszokott csapat segítségét veheti igénybe. Ehhez nem kell mást tennie, csak felhívnia a megadott telefonszámunkat, és Mi ingyenesen felmérjük az igényeit, és a legoptimálisabb megoldással érkezünk percre pontosan, a megbeszélt helyre.