Költöztetés Budapesten azonnal!

Költöztető cég bevonására sok esetben lehet szüksége. Lehet, hogy a számtalan elfoglaltsága miatt kifogyott az időből, amit a csomagolásra és az áttelepülésre szánt, de az is előfordulhat, hogy hirtelen jött a költözés és egyszerűen már nincs ideje vele foglalkozni. Ha azonnali segítségre van szüksége, forduljon hozzánk!

Költözés előtti teendők, csomagolás

A legtöbb időt a költözés előtti teendők veszik el, amikor a rengeteg holmit szállításra összekészítve kell a költözés kitűzött napjára lehetőleg már az előszobában gyűjtögetni. A legnagyobb fejfájást szinte kivétel nélkül a csomagolóanyagok, és a rengeteg kartondoboz beszerzése szokta jelenteni. Ha nem szeretnénk különösebb összegeket erre fordítani, akkor a legegyszerűbb módja a szükséges kartonpapír összeszedésének, ha a környékbeli üzletekből kérjük el a számukra felesleges dobozokat. Sajnos ma már egyre kevesebb üzletben van lehetőség elhozni a göngyöleg papírt, így nem lesz egyszerű, ha ezt a módszert választja. Mi a Magyarország Teher Kft-nél a költözés idejére ingyenesen biztosítjuk a szükséges csomagolóanyagokat, így Önnek nem kell plusz köröket futnia ezek beszerzéséért.

Segítünk becsomagolni is!

Ha ideje egyre fogy, hajlamos pánikba esni, amikor közeledik a kiköltözés időpontja. Csapatunk szívesen segíti az összecsomagolásban is, így ha gyorsan és gördülékenyen szeretne túljutni az áttelepülés kezdeti lépésein, keressen bennünket bizalommal. Bútorok lapra szerelésében, értékes tárgyai csomagolásában (zsugorfóliázással védjük értékeit), egyéb használati cikkeinek összekészítésében is kérheti segítségünk. Minden értékét maximális odafigyeléssel csomagoljuk, így a kényesebb holmikat dupla csomagolással látjuk el, hogy a szállítás során ne érhesse egyetlen apró karcolás sem.

Hatékony, gyors, precíz szállítás

Az összekészített holmik mennyiségétől függően a megfelelő raktérrel ellátott gépjárművel érkezünk, hogy minél gyorsabban végezzünk az ingatlanban található összecsomagol tárgyak kivitelével. Minden esetben szem előtt tarjuk a tárgyak törékenységét vagy érzékenységét, nem csak bedobáljuk értékeit a tehergépjárműbe. Fontosnak tartjuk, hogy értékei ugyanolyan állapotban kerüljenek új lakóhelyére, mint amilyenben Ön utoljára látta. Budapesti költözés esetén előre lefoglaljuk a parkolóhelyet, illetve ha szükséges behajtási engedélyt is kérünk az illetékes önkormányzattól, hogy valóban gyorsan és hatékonyan elvégezzük a szállítást. Lapra szerelt bútorait szívesen összerakjuk az új ingatlanban, és szakemberek bevonásával akár a háztartási gépeit is azonnal használatra készre tudjuk beszerelni, hogy Önnek valóban csak a berendezkedéssel kelljen foglalkozni a nagy hajrá után.

Ne habozzon, keressen bennünket!

A telefonos egyeztetést követő 2 órán belül már el is végezzük az első igényfelmérést, melyet teljesen ingyenesen biztosítunk ügyfeleinknek, a csomagolóanyagok mellett. Teljes lakáskiürítésben, háztartások költöztetésében, irodák-, raktárak, üzlethelyiségek költöztetésében is bátran hívja a 06-20/393-6008 telefonszámot, és élvezze hátradőlve a gyors és hatékony költöztetés előnyeit.