Költöztetés Budapest II. kerület

Budapesti költözés több feladattal jár, mint ha egy kisebb vidéki településen tennénk ugyanezt. Számtalan előkészület szükségeltetik egy áttelepüléshez, hiszen számos dolgot előre szükséges biztosítani. Az alábbi történetünkben elmeséljük legutóbbi megbízásunk, ahol egy fiatal házaspárnak segítettünk egy II. kerületi lakásba beköltözni régi szeretett, de apró XXI. kerületi albérletből.

Költöztetés csomagolással

Az előzetes igényfelmérésre, már a telefonos megkeresést követő napon sort kerítettünk amelyet, mint minden ügyfelünk esetében, most is ingyenesen végeztünk el. A fiatal pár régi lakása a XXI. kerületben volt található, ahonnan a II. kerületbe kívánnak költözni, hiszen a család hamarosan egy újabb taggal fog bővülni. Az igényfelmérés alkalmával a minden részletre kiterjedő beszélgetés alatt, a költözés pontos időpontját, és a költözéshez szükséges kartondobozok mennyiségét is egyeztettük. Velünk egyszerűbben lebonyolítható egy áttelepülés, hiszen Mi a költözés idejére biztosítjuk ügyfeleinknek a szükséges kartondoboz mennyiséget a csomagoláshoz. Szükség és igény esetén pedig besegítünk a költözés előtti összecsomagolásban is.

Bútorok költöztetése

Az áttelepülés napjára a teljes létszámunkkal érkeztünk, hiszen segítettünk az összecsomagolás egy részében is. Munkatársainkkal az összekészített kartondobozok tehergépjárműre való pakolása után, a bútorokkal folytattuk a költözési feladatokat. A bútorokat a könnyebb és biztonságosabb szállítás érdekében lapra szerelve vittük le az emeleti lakásból, és helyeztük a rakodótérbe. Megbízóink értékesebb és törékenyebb eszközeit is biztonságban szerettük volna elköltöztetni, így azok védelmére zsugorfóliát alkalmaztunk. A lakás kiürítését követően az új lakóhelyen már előre gondoskodtunk a parkolásról, így gyorsabban és hatékonyabban tudjuk a dobozokat és a bútorokat is felvinni a II. kerületi lakásba. Az új ingatlanban segítettünk összeszerelni, és az új helyére tenni a bútorokat.

Keressen bennünket, ha költözni szeretne

Több mint 20 éves tapasztalattal rendelkezünk költöztetésben, mellyel Önnek tudunk segíteni a gyors és problémamentes költözésben. Hívjon bennünket ma, hogy holnap akár már személyesen is megbeszélhessük a gördülékeny áttelepüléshez szükséges információkat.