Költöztetés a belvárosban

A budapestiek „belvárosnak” hívnak szinte mindent, ami a körúton belül van, Budapest népszerű lakóövezete gyakran célja a költözéseknek, költöztetésnek. Kicsit nehézkesen is oldható meg sok esetben, mert sok az ember és az autó az utcákon. A múltkor is egy ilyen belvárosi költöztetéssel kellett szembenéznünk, amikor a VII. kerületből a IX. kerületbe kellett költöztetni egy társaságot, akik az egyik kis zsákutcában lévő fiúalbérletben laktak.

Az ősz, azaz az új tanév közeledtével sok új egyetemista, főiskolás költözik fel vidékről Budapestre, hogy elkezdje tanulmányait egy felsőoktatási intézményben, ahová sikerült felvételt nyernie. Természetesen legtöbb esetben több tanuló vesz ki egy albérletet, hisz az egyre magasabb albérletárak nem teszik lehetővé, hogy egy ember egy egész lakást egymaga vegyen ki. De azért, ha tehetősebb szülőkkel rendelkezik valaki, ez is előfordul ritkán. Az egyetemisták pár évre költöznek fel Pestre, de van aki itt is ragad, mert munkát talál a sűrűn lakott fővárosban. Néha szükségük van ilyen embereknek is segítséget kérni a költözéshez. Nemrégiben egy fiúalbérlet megszűnt, mert visszaköltözött a tulaj Angliából és szüksége volt újra a lakására. A srácoknak szükséges volt új albérletet találniuk, valamint a saját bútoraikat, ágyakat, matracokat, íróasztalokat, kisebb szekrényeket, tévét elszállítani az újabb albérletbe. Négy fiatalról volt szó, akik minket kértek fel a feladat logisztikai kivitelezésével. Mint az ingyenes felmérés és árajánlat során kiderült, nem volt sok bútoruk, elég puritán módon éltek. A a korábbi lakásuk viszonylag bútorozott volt, így csak a saját bútoraikat kellett elszállítanunk. Két fordulóval meg is oldottuk az egészet. Ez egy egész gyors munka volt, pár óra alatt végeztünk is, mivel az új lakás viszonylag közel esett a régihez a kilencedik kerületben. Még a telefonban említették, hogy zsákutcában laknak. Normális esetben nem várakozhatnánk egy zsákutcában, de mi ilyenkor mindig szerzünk engedélyt, hogy behajthassunk az utcába és ott tudjunk várakozni egy darabig. Nagyobb csapattal mentünk, így gyorsabban tudtunk bepakolni az teherautóba, nem kellett sokáig feltartani a forgalmat, illetve a parkoló helyet.

Költözés esetén keressen minket!

Több mint 2 évtizede végzünk költöztetést Budapesten és vidéken. Rengeteg embernek, családnak segítettünk már gyors és hatékony költözésben, mindezt megfizethető áron. Ha Ön egy valóban megbízható csapatot keres, akik lelkiismeretesen végzik a rájuk bízott feladatot, akkor Önnek a Magyarország Teher Kft. lesz a legjobb választás!
Hívjon bennünket telefonszámunkon, és akár már a megkeresést követő 2 órán belül személyesen is megbeszélhetjük a költöztetés teljes menetét és az árról is biztosan meg tudunk egyezni.