Költözés vidékről Budapestre – Ezekre figyelj, ha most költözöl Budapest belvárosába!

Amikor elérkezettnek látjuk az időt, hogy kirepüljünk a családi fészekből még nem tudjuk igazán mire is vállalkozunk. Egy költözés mindig boldog időket hoz, azonban ha nem tudjuk, hogyan fogjunk neki okozhat némi fejfájást. Különösen igaz ez azokra, akik a vidéki csendes életből kerülnek hirtelen Magyarország sűrűjébe, vagyis fővárosunkba Budapestre. Összeszedtünk pár jó tanácsot, ha épp vidékről Budapestre készülsz áttelepülni.

A belvárosi forgatag parkolási lehetőségei

Budapest belvárosa híres szűk utcáiról, amelyek szinte mindegyike egyirányú utca. Ha épp a belváros kellős közepébe készülsz költözni nem árt, ha tájékozódsz előre a parkolási lehetőségekről, ugyanis munkaidőben szinte lehetetlen parkolóhelyet találni. Ha nem rendelkezel saját parkolóhellyel, akkor igen bajos lesz a lakásodhoz közel letenned a gépjárműved, hogy felpakolhasd a személyes tárgyaid. Ha minket választasz partnernek a költözésben, ilyen problémákba nem ütközhetsz, hiszen Mi előre foglalunk parkolási lehetőséget, hogy minél gyorsabban a lakásodban legyenek értékeid.

Nagy kocsival semmiképp?

Sajnos a szűk egyirányú utcák súlykorlátozással vannak ellátva, így nagy tehergépjárművel nem szabályos behajtani. Amellett, hogy valószínűleg el sem fog férni a nagy teherautó, még egy borsos bírság is várhat pár perc múlva. Erre is létezik egy jó megoldásunk, mégpedig az ha minket hívsz segítségül költözéskor. Mi előre elintézzük a behajtási engedélyeket, így nem kell attól tartanod, hogy megnyomja a költségvetést egy aranyos kis cédula a szélvédőn.

Nem csak a közlekedésben vannak korlátok

A belváros gyönyörű régi épületei, csodás gangos kialakítással lettek építve a legtöbb helyen. Azonban a kellemes látvány mellé szűk lépcsőfeljárók, és keskeny folyosók járnak, ahol a bútorok szállítása nem egyszerű művelet. Nem csak az épületben és a bútoraidban, háztartási gépeidben keletkezhet kár, hanem a saját testi épséged is bánhatja ha egy-egy szűkebb helyen megrántod a hátad. Csapatunk szerencsére 20 év tapasztalatával átlátja ezeket a problémás helyeket, és a megfelelő eszközökkel biztonságosan elvégzi ilyen környezetben is a feladatát.

Még mindig nem tudod, hogyan old meg?

Egyszerű a válasz, a Magyarország Teher Kft-vel! Csapatunk kettő évtizede van a költöztetők piacán, és nagy szakmai tapasztalatunkat ügyfeleink szolgálatába állítjuk. Legyen szó költöztetésről, vagy lomtalanításról, Mi készséggel állunk rendelkezésedre. Hívj bennünket az alábbi telefonszámon, és Mi ingyenes igényfelméréssel, már a hívást követő 2 órán belül megérkezünk a helyszínre.