Költözés Budapesten Velünk nem lesz rémálom!

A költözés kitűzött napja előtt már hetekkel hajlamosak vagyunk pánikba esni, hogy vajon minden rendben fog-e menni, sikerül-e időben mindent kipakolnunk a lakásból. A kétségbeesésnek egyetlen oka van, mégpedig a tervezés hiánya. Alapos tervezéssel, és előkészületekkel megkönnyíthetjük a dolgokat, amikor már élesben megy az áttelepülés. Az alábbiakban összeszedtünk egy pár hasznos tanácsot, amit érdemes megfogadni, ha budapesti költözésre kerül sor.

Budapesten több előkészületre van szükség a költözéskor!

Aki ismeri gyönyörű fővárosunk az tudja, hogy a közlekedés a számtalan útfelújítás miatt kissé döcögős lehet. Így ha vidékről készülsz Budapestre költözni, ismerned kell azokat a kerülő utakat, amikkel nem kell a dugóban ácsorogni órákat. Rengeteg időt és pénzt megspórolsz, ha előre megtervezed az útvonalad. Szerencsére a Mi csapatunk már 20 éve járja Budapest utcáit, így igen ritkán fordul elő, hogy a belvárost sújtó dugók feltartsanak bennünket a költöztetésben.

Ha olyan szerencsés helyzetben vagy, hogy a belvárosban sikerült lakást vásárolni, akkor sajnos van egy rossz hírem is. A parkolóhelyért a nappali órákban szinte élet-halál harcot kell vívni, nem mellesleg a parkolóóra is igencsak szereti a hasát. Ha Fortuna melléd szegődik, akkor fogsz találni parkolóhelyet, de igen kicsi az esély arra, hogy az a parkolóhely nem 3 utcával arrébb lesz. Mi, a Magyarország Teher Kft-nél mindig készülünk, és előre parkolási lehetőséget foglalunk, hogy ügyfeleinknek ezzel is segítsük a gyors költözését.

Budapest egyik sajátossága, hogy a belvárosban szinte csak egyirányú utcákon tudjuk a célunkat megközelíteni, és a legtöbb utcában súlykorlátozás van életben. Ha arra gondoltál, hogy bérelsz egy nagyobb teherautót, és egy körben tudod le az egész költözést előbb nézd meg, hogy egyáltalán erre van-e lehetőséged. Mi rendelkezünk behajtási engedéllyel, így ha a csapatunk segítségét kéred a költözés lebonyolításához, már egy pár gonddal kevesebb lesz Neked.

Megvannak a kerülőutak, sikerült a parkolást is elintézned, és még behajtási engedélyt is szereztél. Ekkor jön egy újabb hideg zuhany, amikor is rájössz, a belváros hömpölygő tömegében nem olyan egyszerű kipakolni bármit a járda szélére, amíg a többi cuccal is megérkezel. Az csak egy dolog, ha eltűnik valami a szépen rendezett kupacodból, de ha feltartod a gyalogos vagy biciklis forgalmat, még egy szép kis birsággal is gyarapíthatod az egyébként is túlterhelt költségvetésed. Semmi pánik, hiszen mi 20 éves tapasztalattal a hátunk mögött egy olyan dinamikus pakolási rendszert fejlesztettünk ki, hogy sem a költözés időtervét, sem a helyi közlekedési normát nem borítjuk fel. Egyszerűen gyorsak, és praktikusak vagyunk.

Ha költözés, akkor Magyarország Teher Kft!

Gyors és biztonságos költözésért keress bennünket! Több mint 20 éves tapasztalattal a hátunk mögött vállaljuk magánszemélyek és vállalkozások költöztetését, zaj-, kosz-, és természetesen sérülésmentesen. Ha biztonságban szeretnéd tudni értékeid a költözés alatt, akkor csörögj még ma, hogy holnap már személyesen is beszélhessünk a költözés menetéről!