Költözés Budapesten I. kerületben

Budapest I. kerületében igen sűrűn vannak költöztetéssel kapcsolatos megbízásaink. A nagy népszerűségnek örvendő budai rész híres lankás zsákutcáiról, régi stílusú épületeiről, belső gangos társasházakról, mely kedvelt célpontjai az épp lakást keresőknek. Legutóbbi megbízásunk alkalmával egy fiatal házaspárnak segítettünk beköltözni I. kerületi társasház egyik lakásába Dunakesziről.

Első személyes megbeszélés és igényfelmérés

Minden megbízásunk első lépése egy ingyenes igényfelmérés, amely alatt minden részletet alaposan átbeszélünk a költözéssel kapcsolatban. Ilyenkor van lehetőségünk alaposan felmérni a költözéshez ingyenesen biztosított kartondobozok szükséges mennyiségét, illetve a tehergépjármű megfelelő méretét is kikalkuláljuk. Megtekintjük a bútorok mennyiségét, illetve azt is hogy lapra szerelhetők-e, vagy egészben szükséges elszállítanunk az új lakcímre.

Dunakeszin egy apró garzont béreltek már lassan 3 éve, és elérkezett az idő, hogy saját lakásba költözzenek, mivel a család bővülése miatt kinőtték szeretett kis lakásukat. A választásuk egy első kerületi, belső folyosós társasházi lakásra esett, amelyben a 3 szoba kellő életteret biztosít a családnak. A garzonban megtalálható legtöbb bútor lapra-szerelhető, de ezen kívül számtalan nagyobb szőnyeg, függönykarnisok, kanapé és fotelek, és még kettő mobilklíma is megtalálható. A megbeszélés végeztével kitűztük az áttelepülés pontos napját, pár nappal a költözés előtt pedig elvittük a költözéshez szükséges dobozokat is a párnak.

Költözés napja

A költözés napjára már előre kikértük a behajtási engedélyt, és gondoskodtunk a társasház előtti parkolási lehetőségről is, hogy minél gördülékenyebben menjen a holmik lakásba való juttatása. A kis garzonba érkezve a legtöbb holmi és személyes tárgy már a felcímkézett kartondobozban várta a költözést. Első körben a bútorokat szerettük volna levinni, így a lapra-szerelhető bútorok szétszedésével és tehergépjárműbe való pakolásával kezdtünk. Ezek után a kanapé és a fotelek következtek, de sajnos a kanapé nem fért el a liftben és kézben kellett a 4. emeletről vinnünk. Utolsó lépésként az egyéb eszközök, mint például a szőnyegek kerültek az autóba, melyeket feltekerve, fóliába csomagolva vittünk le hogy megóvjuk az esetleges szennyeződésektől. A két mobil klímát kartondobozban, külön zsugorfóliával betekerve szállítottuk el az I. kerületi ingatlanhoz.

Az első kerületi ingatlanba való kipakolás már gördülékenyen ment, hiszen a belső folyosós lakásnak köszönhetően elegendő helyünk volt a pakolásra. A lakásban segítettünk összeszerelni a bútorokat, majd az eredeti helyükre raktuk, hogy a megbízóknak már csak a kartondobozok kiürítésével kelljen foglalkozni.

Költözésben kiváló partner a Magyarország Teher Kft!

Több éves tapasztalattal vállaljuk magánlakások, üzletek, irodák költöztetését gyorsan és precízen. A költöztetéshez szükséges csomagolóanyagokat ingyenesen biztosítsuk, és mindenben segítünk, amiben csak tudunk. Akár háztartási gépek beszerelésében is tudunk szakembert biztosítani, így szolgáltatásuk teljes körű az Ön kényelmének érdekében. Hívjon bennünket, és a megkeresést követő 2 órán belül már személyesen is beszélhetünk a költözés részleteiről.