Jakuzzi költöztetés a III. kerületben

A közvetlen környezetünket szeretjük a saját kényelmünk és elképzeléseink alapján berendezni, hiszen egy fárasztó nap után itt tudjuk igazán kipihenni magunkat. Új lakásba való költözéskor már gondolatban megalkottuk a nyugalom szigetét, és az elképzeléseink megvalósítása érdekében néha érhetnek bennünket váratlan meglepetések. Legutóbbi megbízásunk alkalmával is volt szerencsénk egy lehetetlennek tűnő feladathoz, amikor ügyfelünk az újonnan vásárolt masszázsmedencéjét szerette volna a lakásában kialakított wellness-helyiségbe költöztetni.

Wellness masszázsmedence szállítása

A személyes igényfelmérés ebben az esetben kicsit másképp történt, mint szokott. Egyszerű megbízás révén a tulajdonossal a telefonos egyeztetést követően már csak a jakuzzi költöztetésének a napján találkoztunk. A masszázsmedence egy 6 személyes, 2,5×2,5 m méretű, számtalan extrával felszerelt, és igen nagy értéket képviselő wellness berendezés volt, melyet közvetlen a gyártó raktárából kellett elszállítanunk a tulajdonos lakásához. A jakuzzi mind méretének, mind pedig súlyának tekintetében megkövetelte a teljes létszámunkat, így azon a napon 4-en érkeztünk a költöztetéshez. A tehergépjárműre emelőtargonca segítségével került, így a raktárnál a jakuzzi extra lekötésével kellett foglalkoznunk, hogy az áttelepítést biztonságosan végre tudjuk hajtani, ne érje egyetlen karcolás sem a terméket.

A nagy meglepetés azonban az ügyfél házánál ért bennünket. Kiderült ugyanis, hogy a wellness helyiség tolóajtója teljes szélességében elhúzva is kisebb 10 cm-el, mint maga a jakuzzi. Hiába forgattuk, sehogy sem fért be az ajtón, így meg kellett hozni azt a döntést, hogy az ajtókeret mellett kiüssük a falat. A tulajdonos felesége a döntés hallatán egy kisebb sokkot kapott, de megnyugtattuk, hogy a jakuzzi beköltöztetését követően eltakarítjuk a romokat, egy porszem sem fog szállni a lakásban.

Problémamegoldás Magyarország Teher Kft módra!

A kétszárnyú tolóajtó lapjait leszereltük, hogy megóvjuk az esetleges töréstől. Szerencsére a fal, könnyű gipszkartonnal volt elkészítve, így egy vágószerszám segítségével 20 cm-es sávot vágtunk a falból, ezzel szélesítve az alkalmi bejáratunkat. Igyekeztünk, hogy az eltávolított darab egyben maradjon, hogy egyszerűbb legyen a renoválás a költözés végeztével.

A jakuzzi így már könnyűszerrel beköltözhetett új helyiségbe, ahol a tulajdonos kérésére rögtön a helyére is illesztettük. A levágott gipszkarton falsávot egy kőműves szakember bevonásával visszaragasztva, és újravakolva hagytuk ott kedves ügyfeleinknek. A feladat elvégzése után a boldog tulajdonosok gyönyörködtek wellness-részlegük utolsó várva várt darabjában, mi pedig úgy döntöttünk pihenésképpen a csapattal eszünk egy jót az egyik kedvenc helyünkön.