Irodaköltöztetés Budapest 14. kerületében

A napokban a 14. kerületbe hívott bennünket a kötelesség, ahol egy utazási irodának segítettünk egy nagyobb, frekventáltabb helyen lévő irodába átköltözni. Az utazási iroda tulajdonosa már a telefonban felhívta a figyelmünket arra, hogy rengeteg keretezett kép, és sok ajándéktárgy található az irodában, amik igen törékenyek.

Az első találkozás

A helyszínre való megérkezéskor látjuk csak igazán, hogy a tulajdonos nem viccelt, amikor azt mondta rengeteg képet kell elszállítani. A falak ugyanis derék magasságtól majdnem a plafonig tele voltak akasztva, az utazásokat igénybe vett emberek fotóival, amit ajándékba küldtek az utazási iroda dolgozóinak köszönetképpen a kellemes emlékekért. Megszámoltuk! Pontosan 416 db bekeretezett fotó csomagolását kell biztosítanunk úgy, hogy ne essen bajuk. Ezen kívül rengeteg apró, tengerparti homokkal töltött üvegcse, nagyméretű törékeny kagylóhéjak, képeslapok, faragott szobrok és növények elszállításában kell segédkeznünk. Arra a napra rengeteg csomagolóanyaggal készültünk, hiszen mindegyik fotó üveges keretet kapott, így nem szerettük volna, ha bármelyiket is egy apró karc vagy repedés díszít a költöztetés végére. Arra a napra szükséges volt parkolóhelyet intéznünk, mert azon a környéken nem sok lehetőség van, illetve behajtási engedélyt is kellett kérnünk a nagy tehergépjármű miatt.

Az áttelepülés napja

A költözés napjának reggelén, megérkezésünkkor már sok holmi össze volt szedve. Az irodában dolgozók a tőlünk kapott csomagolóanyagok segítségével, egyesével becsomagolták mind a 416 darab képet, és a megszámlálhatatlan ajándéktárgyakat is, amelyeket nagyobb kartondobozokba, papírral kibélelve helyeztünk a teherautóra. Ezután következett az a rengeteg prospektus és fontos irat, amiket szintén külön kartondobozokba helyeztünk úgy, hogy lehetőség szerint egyet se gyűrjünk össze. Az utolsó lépés az irodában található íróasztalok, pult, irodaszékek, és polcok szétszerelése és tehergépjárműre való helyezése volt. Az irodában található dísznövényeket úgy döntöttünk, hogy egy külön kisebb autóval szállítjuk el (igen, volt annyi, hogy kellett egy kisebb külön autó is hozzá). A szobanövények elszállítása mindig körülményesebb, hiszen nem lehet zárt, szellőzéstől mentes környezetben költöztetni, nehogy befulladjanak a növények a raktérben.

Irodaköltöztetés gyorsan és precízen!

Számtalan irodának segítettünk már új helyre költözni, így mondhatjuk, hogy rutinosak vagyunk. A rengeteg fontos irat diszkréciót követel meg, amit Mi minden egyes ügyfelünknek megadunk, kivétel nélkül. Keressen bennünket bizalommal, az első ingyenes igényfelmérésünkön kívül számtalan dologgal segítjük megbízóinkat. Költöztető dobozok bérbeadásán túl, a parkolás és a behajtási engedélyek teljes körű ügyintézésén át az autópálya matricáig mindent elintézünk. Több éves tapasztalattal rendelkező, megbízható csapatunk várja az Ön hívását is!