Irodák, üzletek, cégek költöztetése megbízható költöztető céggel!

Vannak olyan esetek, ahol nem csak a berendezések sérülésmentes szállítása a cél, hanem maga a diszkréció és a biztonság. Egy irodaház költöztetésénél, vagy egy üzlethelyiség áttelepítésénél fontos, hogy egy olyan költöztető-céget válasszunk, aki nem csak az épségért felel, hanem az ott látott dolgokat bizalmasan kezeli, és nem adja át egy harmadik félnek. Egy cég teljes költöztetésénél ez még bizalmasabb dolog, hiszen ha a csomagolásban is részt vesz a költöztető cég, akkor bizony a titoktartás még fontosabb, mint bármely más jellegű megbízásnál. Mi a Magyarország Teher Kft-nél bizalmasan kezeljük minden ügyfelünket, így velünk biztonságban vannak iratai és adatai.

Irodaköltöztetés precízen és problémamentesen

Egy iroda költöztetése akármilyen könnyű feladatnak tűnik, nem biztos, hogy az. Nem csak az irodában található szekrények, polcok, asztalok és székek szállítására kell gondot fordítani, hanem az ott tárolt, általában igen nagy mennyiségű iratra és számítástechnikai eszközökre is. A legtöbb irodában tematikusan vannak rendszerezve az iratok, így ha nem fordítunk kellő figyelmet a csomagolásra, könnyen plusz munkát csinálhatunk az iroda alkalmazottainak, aminek rendbetételére nem valószínű, hogy van plusz kapacitásuk. Mi előzetesen ingyenesen felmérjük az irodaház, vagy irodahelyiség felszereltségét, és elegendő mennyiségű kartondobozzal látjuk el őket a költöztetésre. Értékesebb tárgyaiknak, mint például a számítógépeik vagy szervereszközeik külön zsugorfóliázással is ellátjuk, hogy semmiféleképp ne érhesse kár a vállalatot.

Üzlethelyiség, bolt költöztetése

Egy üzlet vagy bolt áttelepítésénél is elég összetett feladatot kell elvégezni. A legapróbb tárgyak is leltárban szerepelnek, így a legkisebb értékű dolgok sérülése is veszteségként van elkönyvelve. A biztonságos költözés érdekében ingyenesen biztosítjuk a megfelelő mennyiségű és méretű kartondobozokat, a kényesebb tárgyakat pedig külön védelemmel látjuk el, mint például a zsugorfólia vagy buborékfólia tömítés a dobozokban. Ha Ön is szeretné hiánytalan leltárral kezdeni munkáját új üzletében, akkor feltétlen a Magyarország Teher Kft-t válassza ennek a feladatnak a kivitelezéséhez.

Cégek, vállalkozások költöztetése

Egy teljes cég, vállalat költöztetésére nem sokan jelentkeznek, hiszen ez a típusú költöztetés igényli a legnagyobb szakmai hozzáértést. A bútorok és Salgó-polcok mellett a raktárkészletet is át kell telepíteni, nem beszélve a bizalmasabbnál bizalmasabb üzleti iratokról, amelyek ha harmadik félhez kerülnek, bizony veszélyt is jelenthetnek a vállalat számára. Az ilyen típusú megbízásokban is otthonosan mozgunk. A vállalat felszerelését, bútorokat, tárgyalóasztalokat szakszerűen szétszereljük, és az új telephelyen pedig össze is szereljük, így külön asztalos szakembert sem szükséges hívnia, ha bennünket bíz meg a feladattal. Ezen kívül vállaljuk páncélszekrények, szerverszekrények és számítógép-parkok biztonságos költöztetését, nagymennyiségű irattömbök szállítását, hogy Ön maximális védelemben tudhassa bizalmas információit.

Hívjon bennünket, ha a legmegbízhatóbb költöztető céget keresi!

Számtalanszor vettünk részt irodák, üzletek és cégek telephelyeinek költöztetésében, így tudjuk, mik azok a buktatók, amikre különös figyelmet kell fordítanunk. Velünk biztonságban tudhatja bútorait, eszközeit, és bizalmas adatait is, hiánytalanul és sérülésmentesen kerülnek új helyükre. Bútorok és polcok összeszerelésében pedig hasznos segítségnek bizonyulunk, hiszen nem szükséges külön szakembert hívni az összeszereléséhez, ezt is megoldjuk Ön helyett! Hívja a 06-20/393-6008 telefonszámot, és kérje segítségünket még ma, hogy holnap akár már el is kezdhesse csomagolni értékeit!