Ipari kombinált sütőt szállítottunk egy újonnan nyíló étterembe, Budapest belvárosában

A napokban ismét egy izgalmas megbízást kaptunk. Legújabb ügyfelünk hamarosan megnyitja második éttermét is a belvárosban, és segítségre volt szüksége a konyhai berendezések szállításában. Kiderült, a feladat nem lesz annyira egyszerű, hiszen egy új kombinált sütőt kell elszállítani egy üzlet raktárjából, az étterem konyhájába. De hogy mitől is volt kihívás ez a megbízás, ezt ebben a cikkben el is meséljük Neked!

Sürgős szállítás, villanyszerelő szakemberrel

Az étterem tulajdonosa időben rendelte meg az üzlettől a kiszemelt kombi sütőt, azonban a saját futárjuk csak 1 hét múlva tudta volna elszállítani az eszközt. Megbízónknak ennyi ideje nem volt, hiszen 5 nap múlva már szüksége volt a sütőre ahhoz, hogy az étterem megnyitójára már minden rendben menjen és készen álljanak a vendégek fogadására. Az étterem tulajdonos azért keresett meg bennünket, mert a gép raktáron volt, csak a szállítást kell megoldania.

A vásárolt kombi sütő szállításához a teljes létszámunkra szükség volt, hiszen az eszköz össztömege 405 KG. Új berendezés lévén nem csak a biztonságos szállításban kellett szükség a segítségünkre, hanem villanyszerelő szakembert is hívtunk, ugyanis a garancia csak hivatalos szakember általi beszerelésre érvényes. Szerencsére tudunk segíteni akkor is, ha szakemberre van szükség.

Biztonságos szállítás

A kombinált sütőnek nem csak a súlya jelentős, hanem az ára is igen borsos, így különös figyelmet fordítottunk a biztonságos szállításra. A megbeszélt napon a raktárhoz érkeztünk, és a teherautóra hevederek segítségével emeltük fel. A becsomagolt kombinált sütőt alaposan rögzítettük hevederek segítségével, hogy irányváltásnál nehogy az oldalára boruljon. Az étteremhez érve segítségünkre siettek egy kézi emelő-targoncával, így a raklapon szállított gépet könnyebben tudtuk le emelni a teherautóról. A helyére igazítottuk az új sütőt, és az általunk hívott villanyszerelő szakember be is üzemelte.

Hívjon, ha költözni szeretne

Mi minden típusú költöztetésben, legyen szó iroda-, garázs-, üzlethelyiség-, lakás költöztetésről biztosan tudunk segíteni. A telefonos megbeszélést követően akár már 2 órán belül elvégezzük az ingyenes igényfelmérést. Rövid határidővel, biztonságosan, kosz-, és zajmentesen végezzük munkánkat. Hívjon bennünket még ma, hogy pár nap múlva már túl is legyen a költözésen!