Így tudunk segíteni a csomagolásban!

A költözés ötletének felmerülése után talán az első gondolat minden esetben a csomagolóanyagok beszerzése körül forog. Honnan lehetséges nagy mennyiségű kartondobozt szerezni, és hogyan óvjuk meg értékesebb vagy törékenyebb darabjainkat a szállítás ideje alatt. Mi lesz a kényesebb ruhadarabokkal, amiket nem szabad vasalni? Számtalan kérdés, ami ilyenkor eszünkbe jut, és a válaszok itt vannak a szemünk előtt. Most elmeséljük, Mi hogyan támogatjuk ügyfeleinket a költözés ideje alatt.

Kartondobozok tőlünk!

A költözéshez nagyon sok kartondobozra van szükség, ha rendszerezve és rendezett körülmények közt akarjuk végigvinni a folyamatot. A kartondobozok összeszedésének egyik macerásabb módja, ha a környező boltok eladóinál próbálkozunk, hátha akad egy pár darab doboz, amire már nincs szükségük. A megfelelő mennyiségű, és persze jó minőségű dobozok összeszedése eltarthat egy darabig, és még ez sem biztosíték arra, hogy elegendőt össze tudunk szedni a költözés napjáig. Van ennél egy sokkal egyszerűbb ötletünk, mégpedig Mi magunk! Mi minden ügyfelünknek ingyenesen biztosítjuk a költözéshez szükséges kartondobozok mennyiségét a költözés idejére. Több méretben rendelkezésre tudjuk bocsájtani a dobozokat, már a költözés napja előtt jó pár nappal, hogy legyen elég idő a csomagolásra. A kényesebb ruhaneműknek tudunk biztosítani úgynevezett gardrób dobozokat, amelyekbe kényelmesen vállfával el tudjuk helyezni a féltve őrzött szettjeinket.

Zsugorfóliázás, ha biztosra szeretnél menni

A féltve őrzött műtárgyakat, törékeny porcelánokat nem lenne elég beletenni egy papírdobozba, és imádkozni hátha nem esik baja. Az ilyen típusú tárgyak szállításához segítségül hívhatsz bennünket! A biztonságos szállítás érdekében a dobozba helyezés előtt zsugorfólia segítségével körbetekerjük, hogy egy apró sérülés se keletkezzen az utazás közben kedvenc tárgyaidon, értékeiden.

Ha Te is gyorsan és problémamentesen szeretnél költözni, hívj minket!

Mi, a Magyarország Teher Kft-nél már „régi motorosnak” számítunk, hiszen 20 éve segítjük munkákkal a költözni vágyók életét. Az első találkozás alkalmával ingyenesen felmérjük a terepet, és biztosítjuk a szükséges csomagolóanyag mennyiséget is. Ha gyors, pontos, precíz csapatot keresel, akik zaj-, kosz- és pormentesen végzik a munkájukat úgy, hogy biztonságban vannak értékeid ne keress tovább, itt vagyunk! Hívj bennünket bizalommal, és Mi mindenben segítünk, hogy zökkenőmentes költözésben legyen részed.