Igazi rózsaszín megbízás – Műkörmös szalont költöztettünk Miskolcról Budapestre

Legújabb ügyfelünk régi álmának mérföld kövénél lehettünk jelen, amikor Miskolcon található apró kis körömstúdióját költöztettük el Budapest egyik frekventált övezetébe, Hűvösvölgybe. Ott már nem egyszemélyes műkörmös szalont nyit ügyfelünk, hanem egy igazán modern szépségszalont, amivel régi terve válik valóra.

Az első igényfelmérés

Ritkán, de vannak olyan esetek, amikor az igényfelmérést telefonon és fotók alapján tudjuk lebonyolítani, legfőképp a távolság miatt. A szalonban nem található sok berendezés, így nem okozott problémát a telefonos egyeztetés. A költöztetés napját pontosítottuk, és mivel az utunk hosszabb a megszokottnál, így az autópálya használat mellett döntöttünk, amihez a szükséges autópálya használati matricát be is szereztük időben. Csomagolóanyag tekintetében elegendő volt 10 kartondoboz, fele kisebb, fele nagyobb méretben, így kényelmesen elcsomagolható minden.

A költözés napja

A költöztetés napján egy kicsivel korábban indultunk útnak, mert bele kell kalkulálni az utazást is. Ennek örömére az egyik kedvenc Zuglói pékségünkben készültünk fel a hosszú utazásra, és elég erős túlélőcsomagot készítettünk be élelem és kávé szempontjából. Az ilyen reggeli indulások mindig jó hangulatban telnek, ezek a reggelek a mi kis csapatépítő programjaink, amik nagyban hozzájárulnak a közös munka sikeréhez.

Megérkezésünkkor egy nagyon rózsaszín világba érkeztünk, és a kedves tulajdonos hölgy frissen főzött kávéval és egy kis süteménnyel várt bennünket. Neki is kezdtünk a nagy feladatnak, első körben a megszámlálhatatlan körömdekorációs eszközöket szedtük össze egy nagy kartondobozba. Férfi létünkre nagyokat csodálkoztunk, hogy mennyi mindent meglehet találni egy ilyen „csajos barlangban”, de hamar oldottuk a furcsa hangulatot poénjainkkal. Következő lépésként már az elektronikai berendezéseket kezdtük el csomagolni. Az UV lámpa, a világításhoz szükséges lámpa, nagyítós lámpa, köröm csiszoló és porelszívó eszköz, paraffin gép, és lábáztató készülék mind külön kisebb kartondobozba került, kibélelve a dobozokat nejlon csomagolóanyaggal. Utoljára a bútorokat hagytuk, amely 4 fali polcból, egy műkörmös asztalból két székkel, egy pedikűrhöz való székből, illetve 2 kényelmes fotelből állt. Ezek sajnos nem a lapra szerelhető kategóriába tartoznak, így ezeket körbetekerve csomagolóanyaggal helyeztünk a teherautóra, alaposan kikötve, nehogy sérüljön az utazás során. Egész könnyen és gyorsan ment az összepakolás, így már csak a Budapest felé vezető visszaút volt hátra, ami szerencsére problémamentesen lezajlott.

Tényleg nincs számunkra lehetetlen megbízás

Kivételesnek mondhatjuk brigádunk, hiszen a jó csapatszellemnek köszönhetően bármilyen megbízást gond nélkül teljesítünk. Minden új megbízást szívesen vállalunk, és lehetőség szerint maximális biztonsággal véghez is visszük. Legyen szó költöztetésről vagy lomtalanításról, keressen bennünket bizalommal!