Igazi értéket leltünk egy pincelomtalanításkor

Tavasszal nem csak a természet újul meg, de a lakóházak kertje vagy éppen pincéje is megtisztul az előző évben- években felgyülemlett lomoktól.

A múlt héten megkeresett minket egy új ügyfelünk, hogy segítségünket kérje II. kerületben található családi háza pincéjének kiürítéséhez. Előre jelezte, hogy elég sürgős lenne számára a munka, ugyanis eladásra került az ingatlan és már csak a pincében lévő lomok egy részéről kellene gondoskodni.

Régiségek költöztetése sem gond!

Pár nappal később felkerestük az ingatlant és szemrevételeztük a lomtalanításra ítélt tárgyakat. Akadtak ott békebeli szekrények és szőnyegek, virágállványok, könyvek és ruhás zsákok tömkelege is. Felmértük, hogy pontosan mennyi és milyen méretű szállító alkalmatosságra lesz szükségünk. Ügyfelünk nem szeretett volna mindent elszállítani, néhány darabot az új vevő kívánságára ott kellett hagynunk, ezeket előre megjelöltük, hogy lomtalanításkor már csak a kiürítéssel kelljen foglalkozni. Minden munka előtt legyen az költöztetés vagy lomtalanítás gondoskodunk a csomagolóanyagokról, a megfelelő méretű kartondobozokról, így történt ez most is.

A lomtalanítás napján előre megbeszélt időpontban megérkeztünk a helyszínre és megkezdtük a pince kiürítését. Minden a legnagyobb rendben történt, az összes bútort megfelelően felkészítettük a szállításra. Az egyik könyvstóc kartondobozba pakolás közben egy érdekes ládára lettünk figyelmesek, melyen az „értékes” felirat szerepelt. Mivel megbízónk ekkor már az új otthonánál volt, felhívtuk telefonon és beszámoltunk neki felfedezésünktől.  Elsőre nem tudta ő sem mi lehet a dobozban, de rövid tanakodás után volt egy sejtése, és megkért minket, hogy ha végeztünk a pince lomtalanítással legyünk oly kedvesek és juttassuk el hozzá a ládát. Mivel számunkra rendkívül fontos az ügyfeleink elégedettsége, megbeszéltük a csapattal, ha végeztünk munkánkkal felkeressük megbízónkat otthonában és átadjuk neki a ládát.

Vannak megfizethetetlen dolgok

Később, amikor már gondoskodtunk a pince tartalmának új helyéről megcsörrent a telefon. Kliensünk volt az, hogy beszámoljon a megtalált láda tartalmáról. Elmondta, hogy még a nagymamájától kapta azt a dobozt és régi családi fényképek, szuvenírek vannak benne melyeket a közös nyaralások során gyűjtöttek össze. Végtelenül hálás volt nekünk, hogy megtaláltuk, és sértetlenül leszállítottuk neki az emlékeket, és elmondta, hogy a jövőben is minket fog választani, ha hasonló helyzetre kerül sor.

 

Mint mindig, most is az volt a legfontosabb, hogy kedves megbízónk elégedett legyen, és amíg ő távol van, ne kelljen aggódnia afelől, hogy vajon mi történhet az eladott háza pincéjében. Az, hogy ügyfelünk minket választott, és egy rendkívül pozitív visszaigazolást adott arról, hogy munkánkat jól végezzük és érdemes a jövőben is maximális erőbedobással dolgoznunk.