Háztartási gépek költöztetése, szakértelemmel!

Költözéskor sok dolgot kell figyelembe vennünk, főleg abban az esetben, ha magunknak intézünk mindent. Gondolnunk kell a csomagolásra, be kell szereznünk a dobozokat, ha nincs saját autónk, akkor tehergépjárműt kell bérelnünk. Budapest belvárosában arra is kell figyelnünk, hogy legyen parkolási lehetőségünk, de arra is kell gondolnunk, hogy a bérelt autónk bemehet-e abba az utcába, mert sok V. kerületi utcába, vagy III. kerületi utcába nagyobb gépjármű nem hajthat be.

Szakember a háztartási gépekhez

Különös gondot jelenthet a mai szakemberhiányt figyelembe véve, hogy legyen olyan segítségünk, aki kiszereli költözéskor például a gáz tűzhelyet, vagy elektromos tűzhelyünket, és az új házunkban vagy lakásunkban be is szereli azt. Sokszor heteket, de rosszabb esetben hónapokat is várnunk kell, mire megérkezik a várva várt szakember.

 

Kiszerelni sem tanácsos magunknak, ugyanis nagyon balesetveszélyes, főleg ha gáz felhasználásával működik a háztartási gépünk. Annyiszor hallhattuk, olvashattuk az interneten, újságban, vagy rosszabb esetben személyesen is átéltük már, hogy mekkora veszélyforrást jelent az, ha nincs szakszerű segítség. A szállításra is gondot kell fordítanunk, mert egy mosógép kiszerelése mondjuk különösebben nem biztos, hogy nehézséget okoz, viszont a költöztetése figyelmet igényel, nem szállíthatjuk az oldalára fordítva. Hűtőgépeknél is hasonló a helyzet, kell a szakember, hogy megfelelően el tudjuk vinni az új helyünkre.

Válasszon minket, ha ezekkel nem szeretne foglalkozni

A mi csapatunk tud, és akar is segíteni, hogy minél zökkenőmentesebb legyen a költözés. Személyesen érkezünk az első találkozásra, amikor megbeszéljük a költözés legapróbb részleteit is. Munkatársaink segítenek a háztartási gépek szakszerű kiszerelésében, és biztonságos áttelepítésében, sérülésmentesen természetesen. Az új ingatlanban, ha igény van rá, beszereljük a háztartási gépeket, gondoljunk itt akár gáztűzhelyre, vagy akár mosógépre. Szakembereink azért vannak, hogy a költözés ne negatív élmény, hiszen ez egy új életszakasz kezdete, aminek boldog élményeket és örömöt kellene okoznia, az ilyen apró bosszúságok helyett, mint a szakemberhiány.

 

Hívjon minket bizalommal, szívesen vállaljuk a teljes költöztetést, és akár az ottmaradt lomok eltakarításában is számíthat ránk.