Háztartási gépei is biztonságban Velünk!

Sajnos ma már pont ugyanolyan nehéz szakembert találni, mint megfelelő ingatlant a családnak. Költözéskor nem csak a személyes tárgyaink elszállítására kell nagy gondot fordítanunk, hanem a háztartási kis- és nagygépeink helyes költöztetésére is. Az olyan használati gépeink, mint például a mosógép vagy tűzhely biztonságos kiszerelése mellett fontos, hogy azok az új ingatlanban is bekötésre kerüljenek, a lehető leghamarabb. Velünk ezt a problémát is kiküszöbölheti.

Szakember szükséges a háztartási gépekhez

A mai szakemberhiány különösen gondot okoz, hiszen az sem ritka hogy heteket vagy hónapokat kell várnunk, mire jut ideje a szerelőnek eljönni hozzánk. A gáztűzhely vagy a villanytűzhely kiszerelése megköveteli a szakértő kezeket, Mi magunk nem valószínű, hogy problémamentesen meg tudjuk oldani. A kiszerelés után, ha szerencsénk van, nem kell ennyi időt várnunk az új lakásban való beszerelésre, de sajnos nincs rá garancia, hogy azonnal megoldható.

Mi magunk nem tanácsos neki látnunk, hiszen roppant balesetveszélyes, főleg ha gázüzemű eszközökről van szó. Egy apró csőrepedés, egy félre tekert csavar és máris megtörténhet a baj. Az internetes portálokon, az újságokban és a hírekben szinte naponta jelennek meg cikkek a gázkészülékek hibás bekötéséből adódó balesetekről, így nem tanácsos „csináld magad” projektek keretein belül ezen spórolnunk.

A mosógép kiszerelése talán nem okoz gondot, hiszen 2 cső megfelelő helyre való csatlakozásával ezt bárki megoldhatja. Cserébe a szállítása már okozhat fejfájást a tulajdonosának. A mosógépek alja a legtöbb esetben betonnehezítést kap, hogy a program vége felé a rázkódástól ne ugráljon ide-oda a helyiségben. Ennek köszönhetően igen súlyos háztartási gép, ami nem egyemberes feladat, illetve azt is érdemes tudni, hogy nem szállítható az oldalára fordítva.

A hűtőgépünk szintén nem egyszerű, bár ebben az esetben csak a szállítás okozhat gondot. A hűtőgépet a benne található folyadék miatt nagyon óvatosan lehet költöztetni. Ha azonnal szeretnénk használni az új helyen, akkor semmiképp sem szállítható az oldalára fordítva, hiszen a folyadék így szétterül az eszközben. Ha mégis az oldalára fordítva tudjuk csak elszállítani, akkor legalább 24 órát állítva kell tárolni, mielőtt áram alá helyezzük a készüléket.

Velünk minden gondja egy csapásra megoldódhat!

A Mi csapatunk tud segíteni a gördülékeny és zökkenőmentes költözésben. Az első találkozóra minden esetben személyesen érkezünk, hogy tökéletesen fel tudjuk mérni a költöztetni kívánt ingatlant. Munkatársaink rendelkezésre állnak háztartási gépek ki- és beszerelésében, hogy Önnek ne kelljen több hetet várnia a háztartási gépeinek használatára. Mi azért vagyunk, hogy Önnek a lehető legkényelmesebben menjen végig az áttelepülés, és csak a boldog pillanatokra kelljen koncentrálnia.

Keressen bennünket bizalommal, és Mi megoldjuk költözését gyorsan, pontosan és precízen, és még a nem kívánt lomok eltakarításában is számíthat ránk!