Hatalmas érték, bizalom, diszkréció, rend és fegyelem! – Ékszerbolt költöztetésben segítettünk

Egy ékszerbolt áttelepítése hatalmas felelősséggel jár, és rendkívül bizalmi alapon történik. A rengeteg érték, arany és ezüst, valami különböző antik tárgyak is képezhetik ilyenkor a szállításra szánt tárgyakat, ahol a legapróbb hiba is hatalmas anyagi kárt okozhat az üzemeltetőnek. Hatalmas figyelem irányul az üzlethelyiségben az értékek védelmére, ami a költözés alatt is fokozott biztonságot és odafigyelést igényel.

Első a bizalom!

Mint minden megbízásnál, itt is a bizalom és a diszkréció az első számú alapelvünk. A csomagolás és ilyen esetekben a leltár is fontos, ugyanis egyetlen egy kis darab elvesztése hatalmas anyagi kárt okozhat a tulajdonosnak.

 

Ügyfeleinket minden esetben diszkréten kezeljük, de ilyen esetben erre még talán az átlagosnál is nagyobb figyelmet fordítunk. Csapatjátékosok vagyunk, így ilyen esetben sem egyedül érkezünk, még ha itt nem is a tárgyak súlya miatt, hanem legfőképpen azért, hogy figyeljünk a költöztetni kívánt ékszerekre, és legfőképpen egymásra is, mivel nagy a kockázat, és talán a csábítás is a kíváncsi szemeknek.

Csomagolás sérülésmentesen

Mint minden esetben, itt is biztosítunk különböző méretű kartondobozokat a csomagoláshoz, melyet az első igény felmérésnél kalkulálunk ki, kinek mennyi, és milyen méretű dobozra van szüksége. A csomagolást ebben az esetben a tulajdonos vagy üzletvezető végzi a segítségünkkel, komoly leltárral egybekötve. A költöztetés folyamata alatt végig ellenőrizzük, hogy minden egyes darab épségben megérkezik az új üzlethelyiségbe. A csomagolást kisebb kartonok, és töltőanyagok segítségével, buborékfóliával végezzük, ami megvédi ezeket az értékes ékszereket a legkisebb karctól is.

Antik tárgyak költöztetése

Egy ilyen üzlet esetében előfordulhatnak nagy értéket képviselő antik tárgyak, festmények, vázák, étkészletek, porcelánok is, amik csomagolása és áttelepítése is extra figyelmet igényel. A festményeket akár 5 rétegben is betekerjük fólia segítségével, a sarkait és széleit kartonnal borítjuk, így megóvva az antik festmény teljes épségét.

Porcelánok esetében minden szettet, azon belül is minden darabot egyesével és alaposan becsomagolunk, majd lezárt kartondobozokban költöztetjük, így teljesen biztonságosan, törés- és karcmentesen tudjuk eljuttatni az új helyre.

 

Komoly megbízást kaptunk ez által, de sikeresen teljesítettük, minden egyes darabot épségben, apró sérülésektől mentesen tudtuk elköltöztetni, a tulajdonos és persze a mi örömünkre is. Pontosság, megbízhatóság, rutinos csapat, biztonság és diszkréció, amit minden ügyfelünknek feltétel nélkül biztosítunk! Keressen bátran, ha megbízható csapatot szeretne a költöztetéséhez találni!